LM Someco logo

Yksi ydinarvoistamme on kasvu. Kasvu on meillä ajattelutapa, ei numeroita. Se on jatkuvaa oppimista osaajana, yhteisönä ja yhteistyökumppanina. 

Kasvu kaipaa tuekseen myös uusia osaajia. Haluaisitko sinä olla seuraava LM Somecolainen? Tutustu alla avoimiin paikkoihimme ja mikäli niistä ei löydy sopivaa, ilmianna itsesi ja pysyt ajan tasalla uusista avauksistamme!

Digital Marketing Specialist

Helsinki tai Turku

Lue lisää

Traineeksi LM Somecolle?

(Avoin haku)

Helsinki tai Turku

Lue lisää

Sisältömarkkinoinnin osaaja

(Avoin haku)

Helsinki tai Turku

Lue lisää

Töissä LM Somecolla


Ei tämä työ aina herkkua ole, eikä helppoakaan. Pitää olla luova, mutta pitää myös kestää niin sanottua tylsyyttä, jota monien projektien toteutumisvaiheeseen väkisinkin sisältyy.

Onneksi on rakastettavan fiksuja työkavereita, joiden seurassa on ilo puurtaa, joista monet keittelevät aivan siedettävää kahvia ja joista useimmat heittelevät luokattoman huonoja vitsejä. Monta päätä tarkoittaa myös monia ajatuksia ja ideoita, joista on hyvä seuloa helmet.

Ja niiden helmien tuottaminen ja tunnistaminen on aina yhtä kutkuttavaa.

Kuva henkilöstön yhteisen kehityspäivän vietosta.

Mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön

Asiantuntijoidemme työtehtävät räätälöidään jokaisen vahvuuksien ja toiveiden mukaan ja rooleja kehitetään. Meillä saat itse vaikuttaa siihen, milloin ja mistä työskentelet.

Mahdollisuus kehittää ja kehittyä

Ala kehittyy jatkuvasti ja pääset työskentelemään muutosten parissa – olemmehan jatkuvasti #SomenHermolla ja seuraamme alan kehitystä. Haluamme myös mahdollistaa tiimimme jatkuvan kehittymisen sisäisten sparrausten, parvityöskentelyn ja kehityspäivien myötä.

Mahtava työyhteisö

Työntekijöidemme uratarinoissa yhtenä parhaista puolista korostuu lähes poikkeuksetta meidän tiimi. Kun työkaverien kanssa viihtyy, sen näkee ja kuulee. Tiimiltä saa aina tukea ja sparrausta, ja yhteiset illanvietot ja kehityspäivät ovat poikkeuksetta menestyksiä!

Viihtyisät työtilat ja hyvät välineet

Meille on tärkeää, että saamme tarjota tiimillemme mahdollisimman hyvät puitteet tehdä töitä. Toimistoltamme löytyvät sähköiset työpöydät, erilaisia kehonhuollon tarvikkeita ynnä muuta tarpeellista. Työntekijämme saavat myös itse vaikuttaa siihen, millaisilla välineillä he työskentelevät.

Luonnollisesti tarjoamme myös lounas-, kulttuuri-, hieronta- ja fillariedun, kattavan työterveyshuollon sekä henkilökohtaista oppirahaa, jolla voit edelleen syventää ammatillista osaamistasi.

Meillä voit työskennellä toimipaikkariippumattomasti, vaikka toisinaan kokoonnummekin tiimien ja koko porukan kanssa yhteen.

Tiimimme koostuu hemmetin hyvistä tyypeistä! He ovat idearikkaita viestinnän, markkinoinnin ja teknologioiden asiantuntijoita, joilla on palava halu auttaa suomalaisia organisaatioita luomaan kokonaisvaltaisia brändikokemuksia ja luotsata kumppaneitamme markkinoinnin murroksessa.

Luovimmat ratkaisut syntyvät, kun niitä ideoi erilaisista ihmisistä koostuva tiimi. Me LM Somecolla arvostamme työyhteisössä monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Haluamme, että meillä jokainen voi olla oma itsensä. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia ihmisiä erilaisilla koulutustaustoilla.