Ura LM Somecolla

Me LM Somecossa rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa isompaa brändikokemusta. Tätä ajatusta toteutamme päivittäin yli 60 mainonnan, designin, viestinnän, teknologian ja sosiaalisen median osaajan voimin.  

Yksi ydinarvoistamme on kasvu. Kasvu on meillä ajattelutapa, ei numeroita.
Se on jatkuvaa oppimista osaajana, yhteisönä ja yhteistyökumppanina. 

Kasvu kaipaa tuekseen myös uusia osaajia. Haluaisitko sinä olla seuraava LM Somecolainen? Tutustu alla avoimiin paikkoihimme ja mikäli niistä ei löydy sopivaa, ilmianna itsesi napsauttamalla Connect ja pysyt ajan tasalla uusista avauksistamme!

Traineeksi LM Somecolle?

(Avoin haku)

Helsinki tai Turku

Web Developer

(Avoin haku)

Helsinki tai Turku

Sisältömarkkinoinnin osaaja

(Avoin haku)

Helsinki tai Turku

Ei tämä työ aina herkkua ole, eikä helppoakaan. Pitää olla luova, mutta pitää myös kestää niin sanottua tylsyyttä, jota monien projektien toteutumisvaiheeseen väkisinkin sisältyy.

Onneksi on rakastettavan fiksuja työkavereita, joiden seurassa on ilo puurtaa, joista monet keittelevät aivan siedettävää kahvia ja joista useimmat heittelevät luokattoman huonoja vitsejä. Monta päätä tarkoittaa myös monia ajatuksia ja ideoita, joista on hyvä seuloa helmet.

Ja niiden helmien tuottaminen ja tunnistaminen on aina yhtä kutkuttavaa.

Emme tarjoa vain palkkaa…

Mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön

Asiantuntijoidemme työtehtävät räätälöidään jokaisen vahvuuksien ja toiveiden mukaan ja rooleja kehitetään. Meillä saat itse vaikuttaa siihen, milloin ja mistä työskentelet.

Mahdollisuus kehittää ja kehittyä

Ala kehittyy jatkuvasti ja pääset työskentelemään muutosten parissa – olemmehan jatkuvasti #SomenHermolla ja seuraamme alan kehitystä. Haluamme myös mahdollistaa tiimimme jatkuvan kehittymisen sisäisten sparrausten, parvityöskentelyn ja kehityspäivien myötä.

Mahtava työyhteisö

Työntekijöidemme uratarinoissa yhtenä parhaista puolista korostuu lähes poikkeuksetta meidän tiimi. Kun työkaverien kanssa viihtyy, sen näkee ja kuulee. Tiimiltä saa aina tukea ja sparrausta, ja yhteiset illanvietot ja kehityspäivät ovat poikkeuksetta menestyksiä!

Viihtyisät työtilat ja hyvät välineet

Meille on tärkeää, että saamme tarjota tiimillemme mahdollisimman hyvät puitteet tehdä töitä. Toimistoltamme löytyvät sähköiset työpöydät, erilaisia kehonhuollon tarvikkeita ynnä muuta tarpeellista. Työntekijämme saavat myös itse vaikuttaa siihen, millaisilla välineillä he työskentelevät.

Luonnollisesti tarjoamme myös lounas-, kulttuuri-, hieronta- ja fillariedun, henkilökohtaista oppirahaa, jolla voit edelleen syventää ammatillista osaamistasi ja kattavan työterveyshuollon.

Meillä voit työskennellä toimipaikkariippumattomasti, vaikka toisinaan kokoonnummekin tiimien ja koko porukan kanssa yhteen.