LM Someco logo

Kati Pollari

Senior Creative, Copywriter

Olen Kati Pollari, noottikriisin tietämissä syntyneenä ehkä kaupungin seniorein Senior Creative ja copywriter. 

Minä ja yhtiö olemme kuuluneet yhteen kauan. Siksi olen ehtinyt kerätä tulokulmia konsepti- ja kampanjasuunnittelusta esiteteksteihin, iskulauseista yritysnimiin, historiikeista ja artikkeleista twiitteihin. Copywriterin toimenkuvaan kuuluvat myös käsikirjoitukset liikkuvaan kuvaan ja audioon. Radio on salarakkauteni, ja haluan uskoa oivaltavan printtimainonnan renessanssiin. 

Pidän visaisiin tuotteisiin ja palveluihin perehtymisestä. Mielestäni olen töissäni onnistunut selventämään, pelkistämään ja inhimillistämään monia monimutkaisia asioita, ryhmähenkivakuutusten eduista kausityönantajan velvoitteisiin. 

Piironginlaatikossani on KTM:n paperit Turun kauppakorkeakoulusta. Myöhemmin, jo työelämässä ollessani, suoritin myös yhteisöviestinnän medianomitutkinnon. 

Kollegoiden ja asiakkaiden tiimikaverina toivon olevani analyyttinen, kekseliäs, kannustava ja hyvätapainen. Joskus olen tosin epähuomiossa saattanut syödä jonkun toisen palaverikeksit. Pahoitteluni. 

Mistä virtaa ja voimaa työhön? Tarvitseeko ihminen muuta kuin perheen, vanhan talon, vanhan puutarhan, vanhoja purjeveneitä ja vanhoja kirjoja? Koiran tai pari, ehkä. 

Jatkuvasti muuttuva mediaympäristö vaatii uusien työvälineiden ja ilmaisutapojen opettelua. Haluan kuitenkin kurkkia bittien ja pikselien taakse: siellä on tunteva ihminen, jolle voimme kertoa tarinoita. 

Työkaverin sanoin: 

Olet luovien ideoiden ja ilmaisujen Vesuvius, jolla taianomainen kyky tuottaa asiakkaita hurmaavaa sisältöä ja konsepteja. Tunneälysi, ystävällisyytesi ja järjetön yleistietosi tekevät sinusta yhden parhaista.