Valmennus

Asiakaskäyttäytymisen ja markkinointiviestinnän jatkuva murros kirittää kehittämään osaamista.

Valmennamme markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia, johtoa ja asiantuntijoita omaksumaan sekä viestinnällisiä valmiuksia että markkinointiviestinnän täsmätaitoja.

Valmentajamme ovat LM Somecon asiantuntijoita, jotka työskentelevät koulutusaiheiden parissa päivittäin. Heillä on aina viimeisin tieto ja useilta eri toimialoilta hankittua näkemystä. Lisäksi hyödynnämme moderneja oppimisympäristöjä ja työkaluja. Esimerkiksi globaaleille organisaatioille olemme toteuttaneet useita onnistuneita valmennuskokonaisuuksia myös webinaari- ja etätoteutuksina.

Räätälöidyt valmennuskokonaisuudet suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin valmennuksen sisällöt tukevat sekä yrityksen strategiaa että yhtenäisen brändikokemuksen rakentumista. Selvitämme aina valmennuksen tavoitteet, valmennettavien lähtötason ja täsmätarpeet. Asiantuntijavalmennuksissa keskitymme aina motivaation synnyttämiseen ja ylläpitämiseen.

Poikkeusjärjestely

Järjestämme valmennukset toistaiseksi etäyhteyksin. Meillä on tähän tarvittava teknologia, osaaminen ja toimintatavat. Olemme viime vuosien aikana järjestäneet satoja valmennuksia webinaareina ja työpajoja etäyhteyksin.


Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän valmennukset

Valmennamme niin suunnitelmallista sisällöntuotantoa, verkkoviestinnän mittaamista, työnantajakuvan kehittämistä kuin ostetun mainonnan strategista suunnittelua. Pureudumme markkinoinnin murrokseen, sisältöjen rooliin ostoprosessissa ja markkinoinnin automaatioon.

Sosiaalisen median kanavavalmennukset

Valmennamme Facebookin, Instagramin, LinkedInin, Youtuben ja Twitterin käyttöä markkinoinnissa ja viestinnässä. Aloitamme perusteista ja etenemme syvälle kanavakohtaisen osaamisen kehittämiseen.

Sosiaalisen median mainonnan valmennukset

Toteutamme räätälöityjä valmennuksia sosiaalisen median mainonnan suunnittelusta ja ostamisesta. Voit myös kartoittaa ostetun näkyvyyden osaamistasi verkossa avoimissa koulutuksissamme.

#SomenHermolla-webinaarit

Kuukausittain toteutettavassa webinaarissamme kuulet asiantuntijan esittämänä tiivistetyssä, analysoidussa muodossa uudistuksista #SomenHermolla. Sen sijaan, että käyttäisit viikoittain tunteja omaa aikaasi sosiaalisen median uudistusten seurantaan verkossa surffaten ja muutoksista tietoa hakien, saat asiantuntijan näkemyksen siitä, miten muutokset vaikuttavat erilaisten toimijoiden uusiin mahdollisuuksiin hyödyntää sosiaalista mediaa markkinoinnissa ja viestinnässä.

Hakukoneoptimoinnin ja Google-mainonnan valmennukset

Valmennamme hyödyntämään Google Analyticsiä paitsi koko verkkopalvelun kehittämisessä, myös sisällön kehittämisessä. Autamme saavuttamaan Google-mainonnalla välittömästi näkyvyyttä verkossa. Näin pienelläkin budjetilla voidaan saada nopeasti tuloksia ja päättää jatkotoimenpiteet niiden perusteella.

Avoimen viestintäkulttuurin rakentaminen, työntekijälähettilyys ja asiantuntijavalmennukset

Onko sinun organisaatiosi jo ottanut dialogiloikan? Nykymaailman sirpaloitunut mediaympäristö sekä mahdollistaa asiakkaan kohtaamisen uudella tavalla että haastaa henkilöstöä toimimaan organisaation kasvoina ulkomaailmaan. Valmennusten tavoitteena on innostaa ja aktivoida asiantuntijoita hyödyntämään sosiaalista mediaa oman työnsä ja asiantuntijaroolinsa kehittämisen tukena. Valmennuksissa motivoidaan, nähdään toimivia esimerkkejä, opitaan kanavien käyttöä ja toimintalogiikkaa käytännön harjoitusten avulla.

Keynote-puheenvuorot

Herättelemme organisaatiosi tai tapahtumasi yleisöä markkinointiviestinnän muutokseen ja digitaalisiin mahdollisuuksiin. Kokeneet puhujamme räätälöivät puheenvuoron sisällön tilaisuutesi tarpeeseen.


Kehity digiviestijänä osallistumalla täysin uudistettuun #Digiviestijä-webinaarisarjaan! Webinaarisarjan aikana kehität digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän osaamistasi ja päivität sosiaalisen median ja Googlen kanavakohtaisen strategisen ymmärryksesi.

Kerro meille haasteesi, luodaan yhdessä ratkaisu!

Tilaa Loveletter-uutiskirjeemme

Emme täytä sähköpostiasi, vaan lähetämme max. 1 kirjeen kuukaudessa