LM Someco logo

Sosiaalisen median tietoturva

Ammattimainen sosiaalisen median hallinnointi on sitä monimutkaisempaa, mitä isommasta organisaatiosta on kyse ja mitä useampia kanavia on käytettävissä.

Sosiaalisen median tietoturvan auditointi ja ohjeistus tukevat käytäntöjen kehittämisessä niin, että riskit sosiaalisen median kanavien menettämiselle tai muille kaappauksille saadaan kuriin.  

Sosiaalisen median tietoturvan auditointi

Sosiaalisen median tietoturvan auditoinnissa käsitellään sosiaalisen median yleiset tietoturvaan liittyvät riskitekijät, Business Manager -työkalujen käyttötapoja ja tietoturvariskejä sekä käytännössä tarkistetaan sosiaalisen median kanavien tietoturva-asetukset, kuten kaksivaiheinen tunnistautuminen ja käyttäjien oikeatasoinen roolitus ja vastuutus. Koulutamme, konsultoimme ja kehitämme Business Manager- ja Business Settings-työkalujen ja kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöä, jotta tietoturvauhkat saadaan minimoitua.

Sosiaalisen median tietoturvan ohjeistus

Auditoinnin jälkeen toteutetaan yksityiskohtainen, käytännönläheinen ohjeistus, jonka avulla sosiaalisen median tietoturvan tasoa on pystytty kattavasti parantamaan Metan Business Managerien sokkeloisista kiemuroista huolimatta. Ohjeistuksen turvin tietoturvan tasosta voidaan pitää hyvää huolta jatkossa.

Business Manager- ja Business Settings-työkalut

Koulutamme, konsultoimme ja kehitämme Business Manager- ja Business Settings-työkalujen ja kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöä, jotta tietoturvauhkat saadaan minimoitua.

Tutustu Lähitapiolalle toteuttamaamme sosiaalisen median tietoturvan auditointiin ja ohjeistukseen