LM Someco logo

Sosiaalinen ja ostettu media

Pitkäjänteinen brändinrakennuksen kanava ja mahdollisuus tehokkaisiin taktisiin toimenpiteisiin.

Sosiaalisen median strategialla varmistamme niin sisältöjen vaikuttavuuden, kohderyhmien tavoittamisen kuin jakelun tehokkuuden. Meillä on näkemystä niin kanavien käyttöön kuin ostetun mediatilan suunnitteluun. Olemme kokonaisvaltainen sosiaalisen median asiantuntijakumppani, joka pystyy tukemaan asiakkaitaan kaikilla sosiaalisen median markkinointiviestinnän osa-alueilla.

Sosiaalinen media on kanava pitkäjänteiseen brändin rakentamiseen. Tutkimusten mukaan brändit, jotka ymmärtävät Facebookin ja Instagramin kontekstin ja osaavat luoda sen mukaista, samalla brändin yhtenäistä tarinaa tukevaa sisältöä, saavat parhaiten vaikutuksia funnelin yläpäässä eli esim. brändin tunnettuudessa ja huomioarvossa.

Jokainen meistä vastaanottaa päivittäin valtavan määrän viestejä niin brändeiltä kuin omilta verkostoiltamme. Ne ohikiitävät hetket, jolloin brändi huomataan, tulee käyttää taitavasti – yhtenäistä tarinaa rakentaen. Vastaanottaja hämmentyy, jos viestin sisältö muuttuu kesken kaiken, kanavasta toiseen. Jos sosiaalinen media on vain lyhyen aikavälin tulosten tavoittelun kanava, emmekä panosta brändin tunnettuuteen ja funnelin yläpään tuloksiin, unohdamme perustavanlaatuisen osan markkinoinnin ytimestä. Jos toivomme, että sosiaalisen median toimenpiteet luovat yhtenäistä brändikokemusta, sosiaalinen media ei voi olla erillinen tai päälleliimattu projekti. Sosiaalisen median sisältöjen suunnittelun tulee aina kulkea käsi kädessä markkinoinnin ja viestinnän strategisen suunnittelun kanssa.

Toteutamme kanavakohtaisesti räätälöityä sisältöä, rakennamme yhteisöjä ja toteutamme kampanjoita aina lanseerauksista tapahtumamarkkinointiin. Ostamme mediatilaa kaikissa sosiaalisen median kanavissa sekä Googlessa. Olemme sertifioitu Google-mainonnan kumppanitoimisto. Hyödynnämme mainonnan ostamisen automatisointia tarkoituksenmukaisesti eli ostoja toteutetaan osin manuaalisesti, osin automaattisesti ennalta rakennettujen sääntöjen pohjalta.

Oletko kiinnostunut keskustelemaan yhteistyöstä? Varaa aika Minnalta ja jutellaan lisää!

Sosiaalisen median strategia

Sosiaalisen median viestinnän strategisella suunnittelutyöllä varmistamme niin sisältöjen vaikuttavuuden, kohderyhmien tavoittamisen sekä kotimaassa että kansainvälisesti kuin myös sisältöjen jakelun tehokkuuden. Olemme #SomenHermolla, seuraamme nykytilaa ja panostamme tulevan kehityksen tulkintaan. Osaamme valjastaa sosiaalisen median tulokselliseksi kanavaksi liiketoiminnallesi. Konseptoimme, suunnittelemme ja sparraamme.

Nykytilanteen analyysi ja benchmark

Sosiaalisen median nykytilanteen analyysin avulla kehität sisältötyötä datalähtöisesti. Toteutamme nykytila-analyysin omista kanavistasi ja benchmarkkaamme kilpailijoittesi tai toimialan valittujen toimijoiden sosiaalisen median toimintamalleja ja sisältöjä. Analyysin pohjalta saat suosituksia sisältöjen ja kanavien kehittämiseen ja tiedät jatkossa, että suunta on oikea.

Reaaliaikainen mittaamisen ja seurannan dashboard

Sosiaalisen median dashboard mahdollistaa sosiaalisen median kanavien pitkän ja lyhyen aikavälin kehityksen tarkastelun reaaliaikaisesti sekä analyysin sisältötyyppi- ja julkaisukohtaisesta toimivuudesta. Dashboard voi sisältää sosiaalisen median mainonnan tulosten seurannan reaaliaikaisesti.

Sosiaalisen median sisällöt

Äänensävyä ja tavoitteita tukevien teksti-, kuva- ja videosisältöjen konseptointi ja tuotanto. Suunnittelemme ja toteutamme tiiviissä yhteistyössä kanavakohtaisesti räätälöityä sisältöä. Osaava tiimimme huolehtii, että sisältösi on relevanttia niin kanavien uudistuessa kuin kuluttajakäytöksen muuttuessa.

Luovat kampanjakonseptit

Suunnittelemme kirkkaita ja rohkeita luovia brändikonsepteja ja sosiaaliseen median kampanjoita, jotka auttavat brändiä kasvamaan ja tulemaan tunnetuksi niistä asioista, joista ihmiset välittävät. Pitkä kokemuksemme kampanjasuunnittelusta on osoittanut, että toimivimmat kampanjakonseptit pitää pystyä jalkauttamaan moneen eri kanavaan menettämättä mitään luovan ratkaisun tehosta. Tiedämme myös, mitä useaan eri maahan tehtävän kampanjointi vaatii paitsi itse kampanjakonseptilta mutta myös sen toteutuksen johtamiselta eri maiden mediaympäristöön. Toimimme lukuisten kansainvälisesti toimivien brändien kumppanina kampanjoinnin ja markkinoinnin suunnittelussa. Kokemuksemme mukaan sosiaalisen median markkinointiviestintä on tehokkaimmillaan, kun sisältö suunnitellaan, mainonta ostetaan ja tulokset analysoidaan yhtenäisessä tiimissä, jossa tietoa ja osaamista jaetaan saumattomasti. Näin kehitys on ketterää.

Sosiaalisen median yhteisömanagerointi

Toimimme useiden kuluttajabrändien, B2B-yritysten ja julkisorganisaatioiden ulkoistettuna yhteisömanagerina retainer-mallilla. Suunnittelemme tiiviissä yhteistyössä kanavakohtaisesti räätälöityä sisältöä, rakennamme yhteisöjä, julkaisemme, ostamme kohdennetun mainonnan ja analysoimme tulokset. Viestimme yhdessä sovittujen pelisääntöjen tuella yleisösi kanssa ja rakennamme dialogia. Osaava tiimimme huolehtii, että sisältösi on relevanttia niin kanavien uudistuessa kuin kuluttajakäytöksen muuttuessa. Voit ulkoistaa meille koko paketin tai osan siitä.

Optimoitu sosiaalisen median mainonta

Mainonnan ostaminen Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä (Twitter), YouTubessa, TikTokissa sekä nousevissa sosiaalisen median kanavissa tuloksellisesti joko jatkuvana yhteistyönä tai kampanjakokonaisuuksittain. Maksetun mainonnan tiimissämme on viisi kokoaikaista, sertifioitua digitaalisen mainonnan asiantuntijaa, joiden osaaminen kattaa koko sosiaalisen median kentän.

Google-mainonta

Mainonnan ostaminen Googlessa tuloksellisesti joko jatkuvana yhteistyönä tai kampanjoittain. Olemme sertifioitu Google-mainonnan kumppanitoimisto.

#SomenHermolla-webinaarit


Kuukausittain toteutettavassa webinaarissamme kuulet asiantuntijan esittämänä tiivistetyssä, analysoidussa muodossa uudistuksista #SomenHermolla. Sen sijaan, että käyttäisit viikoittain tunteja omaa aikaasi sosiaalisen median uudistusten seurantaan verkossa surffaten ja muutoksista tietoa hakien, saat asiantuntijan näkemyksen siitä, miten muutokset vaikuttavat erilaisten toimijoiden uusiin mahdollisuuksiin hyödyntää sosiaalista mediaa markkinoinnissa ja viestinnässä.

Sosiaalisen median tietoturvan auditointi ja ohjeistus

Ammattimainen sosiaalisen median hallinnointi on sitä monimutkaisempaa, mitä isommasta organisaatiosta on kyse ja mitä useampia kanavia on käytettävissä. Sosiaalisen median tietoturvan auditointi ja ohjeistus tukee käytäntöjen kehittämisessä niin, että riskit sosiaalisen median kanavien menettämiselle tai muille kaappauksille saadaan kuriin.

Sprout Social sosiaalisen median hallintatyökaluna

Sertifioituna kumppanitoimistona tarjoamme teknisen ratkaisun, suomenkielisen tuen sekä strategisen toimintamallien kehittämisen.

Keynote-puheenvuorot


Herättelemme organisaatiosi tai tapahtumasi yleisöä markkinointiviestinnän muutokseen ja digitaalisiin mahdollisuuksiin. Kokeneet puhujamme räätälöivät puheenvuoron sisällön tilaisuutesi tarpeeseen.

Sosiaalisen median trendikatsaus 2023

Olemme koonneet trendikatsauksen, jonka avulla voit tehdä kuluvasta vuodesta entistäkin paremman sosiaalisen median läsnäolollesi.

Uusimmat blogikirjoitukset aiheesta