LM Someco logo

Sosiaalisen median vuosianalyysi

Millaisen jäljen jätitte viime vuonna? Nyt on oiva hetki varata aikaa onnistuneen vuosisuunnittelun pohjatyöhön, eli kuluneen vuoden onnistumisten mittaamiseen ja analysointiin. On tärkeää pysähtyä säännöllisesti katsomaan omaa ja koko tiimin työtä hieman ulkopuolelta. Voimme auttaa sinua tässä vuosianalyysin avulla!

Vuosianalyysissa katsastetaan tärkeimpien markkinointi- ja viestintäkanavienne, esimerkiksi verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavien sisällöt.

Sosiaalisen median kanavista voimme tehdä kanava-analyysin, johon kirjataan tärkeimmät tunnusluvut sekä nostetaan esimerkkejä kanavien onnistuneimmista sisällöistä. ​

Benchmarkkaamalla alan toimijoita voimme myös analysoida alalle tyypillisiä sosiaalisen median toimintatapoja ja sisältötyyppejä sekä tehdä havaintoja kanavavalinnoista ja vuorovaikutuksen tavoista.

Mitkä sisällöt korjasivat potin, entä mitkä eivät kohdeyleisöä kiinnostaneet? Millaisen kokonaiskuvan sisältönne loivat: Mitkä teemat dominoivat, entä millainen tone-of-voice sisällöistä välittyi? 

Kaivatessasi apua merkityksellisen datan kokoamisessa ja halutessasi ulkopuolisen analyysin onnistumisesta, voit tilata vuosianalyysin meiltä.


Pyydä tarjous!

Minna Valtari

Director, Chairman of the Board
minna.valtari@lmsomeco.fi
puh. 040 576 3206