LM Someco logo

Canva-koulutus

03.09.2024 09:00 – 12:00

Canva on verkkopohjainen graafisen suunnittelun työkalu, joka helpottaa digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median sisällöntuotantoa. Palvelussa projektit kulkevat mukanasi myös puhelimeen ladattavassa sovelluksessa ja voidaan luoda sisältöpohjia, joita hyödyntämällä teet sisällöistäsi tunnistettavia.

Tässä koulutuksessa käydään käytännönläheisesti läpi Canvan monipuoliset työkalut ja syvennytään sen erilaisiin käyttötarkoituksiin. Webinaarikoulutus sisältää työpaja-osuuden, jossa tehdään yhdessä kouluttajan opastuksella suunnittelutyötä omilla työvälineillä. Tämä koulutus antaa sinulle kaiken tarvittavan opastuksen Canvan käyttöön päivittäisenä apunasi.

Ohjelmassa:

  • Canvan esittely
  • Työkalut: tiedostokoko, kuvapankki, fontit, elementit, videot, ääni, animointi, tiedostojen tallennus, omien pohjien luonti
  • Tiimi-työkalun käyttö
  • QR-koodi
  • Canva apuna sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä
  • Canva mobiilissa
  • Maksulliset ominaisuudet

Valmentajat

Heli Annala
Strategist
heli.annala@lmsomeco.fi
+358 50 349 6844

Heli on kokenut monimediamarkkinoija ja sosiaalisen median ammattilainen, jonka sydän sykkii strategiselle suunnittelulle, sisällöille ja sosiaaliselle myynnille. LM Somecolla Heli kouluttaakin sekä suomeksi että englanniksi mm. henkilöbrändäyksestä, työnantajamielikuvasta ja sosiaalisen median mahdollisuuksista osana markkinointimixiä.

Strategisen sisältömarkkinoinnin, laadukkaan sisällöntuotannon ja digitaalisen vuorovaikutuksen avulla brändeillä on mahdollisuus kehittää brändimielikuvaansa, jättää muistijälki ja erottua joukosta edukseen – siihen Heli haluaa valmennuksissaan innostaa ja kannustaa.

Helillä on takana pitkä ura TV-alalta, joten liikkuvan kuvan sisällöt, luovat toteutukset ja monimediaisuus ovat hänen erikoisalaansa. ”Kanavassa kanavan ehdoilla” on hänen mottonsa, kun ryhdytään räätälöimään kampanjakonsepteja eri kanaviin.


Canva-koulutus

350 €+ alv. 24 %
Ilmoittaudu mukaan