LM Someco logo

Heli Annala

Strategist

Somekonsultti, sisältösissi ja strategi

Heissan! Tässä Heli Annala, kokenut monimediamarkkinoija ja sosiaalisen median ammattilainen, jonka sydän sykkii strategialle, sisällöille ja sosiaaliselle myynnille. LM Somecolla työskentelen strategisen sisältömarkkinoinnin, laadukkaan sisällöntuotannon ja digitaalisen vuorovaikutuksen parissa. Koulutan mielelläni henkilöbrändäyksestä, työnantajamielikuvasta ja sosiaalisen median loputtomista mahdollisuuksista osana markkinointimixiä.

Minulla on takana pitkä ura TV-alalta, joten liikkuvan kuvan sisällöt, luovat toteutukset ja monimediaisuus ovat tosiaankin erikoisalaani. ”Kanavassa kanavan ehdoilla” on mottoni, kun ryhdytään räätälöimään kampanjakonsepteja eri kanaviin.

Sen lisäksi että työskentelen LM Somecolla asiakkaiden sosiaalisen median sisältömarkkinoinnin parissa, some on olennainen osa myös yksityiselämääni. Strategin työni lisäksi minulla on ei-enää-niin-salainen intohimo, josta viestin sosiaalisen median eri kanavissa: pyöritän yhden naisen lettibisnestä! Teen tilauskampauksia, opetan letittämistä lettikursseilla, järjestän lettiteemaisia juhlia aihetunnisteella #lettikutsut ja kuvaan sekä editoin opetusvideoita. Minut ja sisältöni tavoittaa lähes kaikista somekanavista nimellä @‌braidingbad

Onkin ollut upeaa huomata, miten pystyn molemmissa rooleissani strategina ja lettitätiä hyödyntämään kaikkea ammattitaitoani strategisesta suunnittelusta aina videoeditointiin asti. Ilahdun valtavasti, kun näen, että asiakas on ottanut ohjeistani vaarin sisällöntuotannossa tai kun lettikurssilla käynyt henkilö tulee vastaan näyttävä läpivetoletti hiuksissaan.

Molemmissa kuitenkin parasta on ihmisten kohtaaminen. Myönnänkin avoimesti olevani tunneihminen. Tunneäly ja tunteiden merkityksen ymmärtäminen niin ihmisten välisessä kanssakäymisessä kuin markkinointiviestinnässäkin on erityisen lähellä sydäntäni. On upeaa olla töissä yrityksessä, jossa tunneäly ja psykologinen turvallisuus on luonteva osa keskustelukulttuuria ja kaiken tekemisen ydintä.

Työkaverin sanoin:

Ihana, empaattinen, luova, taitava ja sydämellinen – plus letti-designer. Huippukouluttaja. Syvällinen keskustelija.”