Facebook- ja Instagram-mainonnan perusteet

21.11.2023 09:00 - 12:00

Facebook- ja Instagram-mainonnan perusteet -koulutuksessa opit Facebookin Mainosten hallinta (Ads Manager) -työkalulla toteutettavan maksullisen mainonnan ostamisen perusteet.

Facebookilla on suuri rooli yritysten ja organisaatioiden markkinointiviestinnässä, sillä Facebookia käyttää jo lähes kolme miljoonaa suomalaista. Instagram taas on yksi nopeimmin kasvavista sosiaalisen median kanavista. Facebook tarjoaa mahdollisuuden kustannustehokkaaseen viestintään ja markkinointiin, ja Facebookin mainostyökalulla voidaan sijoitella mainontaa sekä Facebookiin että Instagramiin. Maksetun mainonnan avulla niin sivulla julkaistuja orgaanisia sisältöjä kuin erillisiä mainoksia voidaan maksullisesti kohdentaa tavoitteenmukaisesti yleisöille.  

Tässä puolen päivän webinaarissa käymme läpi Facebookin ja Instagramin hyötyjä ostetun näkyvyyden ja maksetun mainonnan näkökulmasta. Jos olet hakemassa parempia tuloksia tai pohdit, ovatko tavoitteesi realistisia tai aidosti mitattavia, on tämä koulutus sinulle juuri oikea. Koulutuksessa käydään läpi kohdentamisen mahdollisuudet ja pääset suunnittelemaan, miten löydät oman kohderyhmäsi kanavista parhaiten. Perehdymme myös mainonnan analytiikkaan. 

Ohjelmassa

  • Facebook- ja Instagram-mainonnan perusteet uudelle mainostajalle 
  • Mainosten kohdentamisen perusteet Mainosten hallinta -työkalulla 
  • Facebook- ja Instagram-mainonnan suunnitteluun vinkkejä 
  • Facebook- ja Instagram-mainonnan tulosten analysointi 

Toteutamme lokakuussa myös Facebook- ja Instagram-mainonnan jatkokoulutusta, joka on hyvä jatko perusteisiin osallistuvalle!

Ilmoittaudu mukaan!

Osallistumismaksu
350 €
+ alv. 24%

Ilmoittaudu 20.11.2023 mennessä!

Ilmoittautuminen

Minimiosallistujamäärä 5 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 vuorokautta ennen koulutusta.

Valmentajat

Facebook- ja Instagram-mainonnan perusteet

350 € + alv. 24% Ilmoittaudu mukaan