LM Someco logo

Facebook- ja Instagram-mainonnan jatkokoulutus

27.08.2024 09:00 – 12:00

Facebook- ja Instagram-mainonnan jatkokoulutus tukee sinua kehittymään maksullisen Facebook-ja Instagram-mainonnan toteuttajana hyödyntäen Facebookin Mainosten hallinta (Ads Manager) -työkalua. 

Facebookilla on suuri rooli yritysten ja organisaatioiden markkinointiviestinnässä, sillä Facebookia käyttää jo lähes kolme miljoonaa suomalaista. Instagram taas on yksi nopeimmin kasvavista sosiaalisen median kanavista. Facebook tarjoaa mahdollisuuden kustannustehokkaaseen viestintään ja markkinointiin, ja Facebookin mainostyökalulla voidaan sijoitella mainontaa sekä Facebookiin että Instagramiin. Maksetun mainonnan avulla niin sivulla julkaistuja orgaanisia sisältöjä kuin erillisiä mainoksia voidaan maksullisesti kohdentaa tavoitteenmukaisesti yleisöille.  

Tämä koulutus tarjoaa tietoa ostetun Facebook ja Instagram -näkyvyyden erityispiirteistä ja sen roolista mediamixissä. Käsittelemme erilaisia mainosmuotoja ja niiden hyödyntämistapoja. Perehdymme syvemmin räätälöityihin kohderyhmiin sekä esimerkiksi Meta-pikseliin, jonka avulla voidaan uudelleenmarkkinoida ja seurata konversioita. Käymme läpi edistyneempiä Facebook-mainonnan työkaluja, mainonnan optimointia ja mittaamista. 

Ohjelmassa

  • Facebook- ja Instagram-mainonnan erityispiirteet ja roolitus mediamixin kokonaisuudessa
  • Facebookin mainosmuodot ja niiden monipuolinen hyödyntäminen
  • Räätälöidyt kohderyhmät
  • Meta-pikseli – uudelleenmarkkinointia ja konversioita
  • Mainonnan optimointi ja mittaaminen

On suositeltavaa, että tähän koulutukseen osallistuja jo toteuttaa ostettua Facebook ja Instagram -mainontaa perustasolla Facebookin Mainosten hallinta (Ads Manager) -työkalulla. Vasta-alkajat ovat tervetulleita kasvattamaan osaamistaan Facebook- ja Instagram -mainonnan perusteet -webinaarissa.

Ajankohta ei sovi?

Haluaisitko osallistua webinaariimme, mutta sen ajankohta ei sovi kalenteriisi? Meillä on ratkaisu tähän: osta katsottavaksi edellisen webinaaritoteutuksen tallenne!

Valmentajat

Emma Lindqvist
Digital Marketing Consultant
emma.lindqvist@lmsomeco.fi
+358 50 531 0037

Emma on digitaalisen markkinoinnin konsultti ja kokenut kouluttaja, joka syttyy ongelmanratkaisusta ja analytiikasta. Hän siirtyi LM Somecolle isosta hakukonelöydettävyyteen keskittyneestä firmasta, eikä varmasti ole toimialaa tai Google Ads -koukeroa, jota ei olisi tullut hänelle vastaan.

Emman koulutuksissa opitaan uutta hakukoneoptimoinnista ja -markkinoinnista, sosiaalisen median mainostyökaluista sekä mittaamisesta ja konversioista. Koulutuksissa ja sparrauksissa pohditaan usein relevanttien kohderyhmien rakentamista ja mainonnan tehokkuuden todentamista.

Emma on kouluttajana käytännönläheinen ja omia kokemuksiaan jakava, joten voit olla varma, että koulutuksissa käydään läpi työkalujen parhaita asetuksia, toimivia mainostoteutuksia ja vastaan tulleita teknisiä bugeja. Ovathan tilit ja pääsyoikeudet kunnossa koulutuksen alkaessa?

Emman koulutuksissa työnnetään varmasti kädet saveen

Työkaverien sanoin Emma on hauska, avoin ja sosiaalinen tietopankki, jolta löytyvät vastaukset nopeasti ja asiantuntevasti.

Lauri Saarinen
Digital Marketing Specialist
lauri.saarinen@lmsomeco.fi

Lauri on kokenut digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, joka jakaa osaamisensa innostavalla ja selkeällä tavalla koulutustilaisuuksissaan. Hänen koulutuksensa voivat syventyä monimutkaisiinkin ja teknisiin markkinoinnin aiheisiin digiympäristössä, mutta Lauri on erityisen taitava esittämään asiat selkeästi ja ymmärrettävästi.

Koulutustensa tavoitteena on tarjota osallistujille käytännönläheinen näkemys digitaalisen markkinoinnin maailmaan. Lauri pyrkii varmistamaan, että jokainen osallistuja lähtee koulutuksesta valmiina soveltamaan oppimaansa omassa työssään. Hän ymmärtää, että markkinointimaailma voi olla vaativa, mutta Lauri on omistautunut tekemään siitä mahdollisimman helposti lähestyttävän ja hallittavan.

Lauri tuo koulutuksiinsa omat vahvat käytännön kokemuksensa digimarkkinoinnin parissa. Hänellä on taustaa sekä markkinointitoimistojen että kuluttajabrändien parissa työskentelystä, mikä antaa hänelle laajan perspektiivin alaan. Lauri on myös intohimoinen tekoälyn hyödyntäjä markkinoinnin tehtävissä, ja hän uskoo sen nopeuttavan ja tehostavan työskentelyä entisestään.

Osallistujat voivat odottaa koulutuksiltaan syvällistä ymmärrystä digitaalisen markkinoinnin strategioista ja käytännön työkaluista. Lauri on sitoutunut tukemaan jokaista osallistujaa heidän oman osaamisensa kehittämisessä ja auttamaan heitä saavuttamaan menestystä digitaalisen markkinoinnin parissa.

Työkavereiden sanoin Lauri on puhdasta timanttia digitaalisen markkinoinnin kouluttajana. Hänen selkeä viestintätyylinsä ja käytännönläheinen tapa esittää asiat tekevät hänen koulutuksistaan erottuvia ja vaikuttavia. Osallistujat voivat olla varmoja siitä, että he saavat arvokasta tietoa ja taitoa, jotka ovat heti hyödynnettävissä.


Facebook- ja Instagram-mainonnan jatkokoulutus

350 €+ alv. 24 %
Ilmoittaudu mukaan