TikTok yrityskäytössä

05.10.2023 09:00 - 12:00

TikTok on yksi nousevista sosiaalisen median kanavista ja sen käyttäjämäärä on Suomessakin kasvanut jo yli miljoonaan kuukausittain aktiiviseen käyttäjään. Se on videopalvelu, joka hurmasi ensin nuoret ja innostaa nyt aikuisiakin tuottamaan lyhyitä, kekseliäitä videoklippejä, ja kanavassa kenen tahansa video voi nousta kansainväliseksi viraalihitiksi. Palvelu mahdollistaa käyttäjilleen videoiden luomisen TikTokin omalla editorilla ja niiden julkaisemisen sekä toisten käyttäjien videoiden katselemisen.

Tässä puolen päivän webinaarikoulutuksessa käsittelemme TikTokia yritysten ja organisaatioiden näkökulmasta. Opit esimerkiksi kenelle ja kuinka yritys voi viestiä TikTokissa, miten kanavan lainalaisuudet on otettava huomioon sisällön suunnittelussa sekä miten kanavan tarjoamia työkaluja kannattaa käyttää. Tässä koulutuksessa opit ymmärtämään TikTokin mahdollisuudet markkinoinnille.

Ohjelmassa

  • TikTok pähkinänkuoressa – millaisesta kanavasta on kyse?
  • TikTokin yritys- ja organisaatiokäytön mahdollisuudet
  • Kanavatietoinen sisältösuunnittelu
  • Maksettu mainonta TikTokissa
  • Onnistumisten mittaaminen

Ilmoittaudu mukaan!

Osallistumismaksu
350 €
+ alv. 24%

Ilmoittaudu 04.10.2023 mennessä!

Ilmoittautuminen

Minimiosallistujamäärä 5 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 vuorokautta ennen koulutusta.

Valmentajat

TikTok yrityskäytössä

350 € + alv. 24% Ilmoittaudu mukaan