LM Someco logo

Laura Lajunen

Art Director

Olen Laura Lajunen, maailmaa uteliaasti tarkkaileva Art Director Helsingin luovassa tiimissä. Päivittäisessä työssäni loihdin visuaalisen puolen oivalluksia kirkastamaan erilaisia viestejä ja kokonaisuuksia. Uteliaisuudestani ja tarkkaavaisuudestani on hyötyä monipuolisten asiakkaidemme mielenkiintoisten ongelmien ymmärtämisessä ja yhdessä eri luovien tiimiemme kanssa niihin ratkaisujen etsimisessä.

Ajattelen, että monessa asiassa vähemmän todella on enemmän. Myös työssäni pyrin muistamaan yksinkertaistuksen voiman. Parhaimmassa tapauksessa rönsyilevät ideat ja visuaaliset kokeilut johtavat tarkoin seulottuun lopputulokseen, jossa on enää vain olennaisin jäljellä. Tätä taitoa harjoittelen joka päivä niin töissä kuin vapaa-ajan touhuissanikin.

Tiimikaverina toivoisin olevani luotettava ammattilainen, helposti lähestyttävä ideointikumppani sekä myös kivaa lounasseuraa. Parasta on paneutua yhdessä tiimin kanssa projektiin, ja pohdinnan tuloksena luoda niin hyvä lopputulos, että koko tiimi voi seisoa ylpeänä sen takana siten, että asiakkaamme (ja asiakkaamme asiakaskin) ihastuu.

Itse olen ihastunut vapaa-ajallani niin treenaamiseen ja luonnossa kävelemiseen podcastit korvilla kuin ravintola- ja viini-illallisiin, kevään ensimmäisiin kukkasiin, suunnilleen jokaiseen kadulla vastaantulevaan koiraan, seikkailuihin, kohtaamisiin, kirpparikierroksiin sekä käsillä konkreettisten asioiden luomiseen hiirellä nakuttelun vastapainoksi.

Alassamme on mielestäsi parasta ja hyvällä tavalla epämukavinta sen jatkuva kehitys ja muutos. Monipuolisesti uutta oppimalla hauskassa seurassa ei ehdi jämähtää paikalleen tylsistymään. Onneksi molempia, kehitysmahdollisuuksia ja huippuja työkavereita, löytyy meiltä LM Somecolta.

Työkaverin sanoin:

”Mä en käsitä, mistä noi sun ideat ja visuaalinen silmä tulee. Oot työssäs aivan super hyvä. Kaiken lisäksi oot ihan mahtavan ihana tyyppi.”
:smiling_face_with_3_hearts: