LM Someco logo

Niklas Välimaa

Copywriter

Aktiivinen, utelias ja valoisalla äänekäs. Töissä myös copywriter – Niklas Välimaa, hauska tutustua! 

LM Somecolla suunnittelen ja toteutan asiakkaidemme markkinointia konseptoinnista sosiaalisen median julkaisuihin ja kaikkeen siltä väliltä. Taustaltani olen yritysviestinnän KTM, joka syttyy silmiä avaavasta, hauskasta, älykkäästä, tunteisiin vetoavasta tai muuten viihdyttävästä markkinoinnista.   

Koen olevani täällä maan päällä siksi, etten suostu kaivautumaan piiloonkaan. Asiakkaamme pitävät minut virkeänä. Tuntuu hyvältä, kun hoksaamme tiimin kanssa jotakin, millä on ihan oikeaa vaikutusta asiakkaidemme liiketoimintaan. Tunnen ylpeyttä myös, jos mummoni kohtaa töitäni arjessaan. 

Töiden ulkopuolella olen aktiivinen ulkoilija, lukija sekä podcastien kuuntelija. Musiikkia kuuntelen myös mielelläni, mutta suosikkibändini eivät ole tehneet vuosikymmeniin enää uutta musiikkia, mikä tekee sen harrastamisesta kohdallani melko kausittaista. 

Ammatillisesti näen olevani juuri siellä, mistä olen pienenä unelmoinut. Saan tehdä työkseni sitä, mitä luultavasti tekisin omalla ajallani muutenkin, jos olisin valinnut itselleni jonkin toisen alan. Pidän maailman katsomisesta omien silmälasieni läpi. Niissä on minulle juuri sopivasti hajataittoa. Nyt vaan nautin kyydistä, kehitän itseäni suunnittelijana ja väritän maailmaa mieleisekseni. 

LM Somecolla meillä on kiehtova tiimi ja paljon inspiroivia asiakkaita. Täällä minun on nyt todella hyvä olla. 

Työkaverin sanoin: 

”Mainosmies to the heart. Supertaitava copy! Slogankone. Erihyvä dude.”