LM Someco logo

Mathias Lampenius

Account Director

Hei olen Mathias, mainosmaestro, jonka joka-aamuisessa kahvissa on ylimääräinen lusikallinen luovuutta! Kun en juonittele vastustamattomia brändinkehitystarinoita tai mainoskampanjoita tiimini kanssa, minut löytää kotistudiostani (lue ’sohvalta’), jossa rustaan laulunsanoja, jotka saattaisivat saada Jack Johnsonin tai vaikka José Gonzalesin nostamaan silmäkulmiaan. Ja kyllä, olen se tyyppi, joka saa kitaran itkemään – ilosta tietysti. Kun en soita kielillä (niitäkin osaan pari–neljä), enkä häiritse perhettäni hoilailullani, olen mielelläni tennis- tai koripallokentällä.

Ja eikä siinä vielä kaikki! Olen yhtä taitava äänten luojana kuin makujen loihtijana – perheeni tippuu tuoleiltaan kulinaristisista mestariteoksistani (ja ehkä satunnaisesta ”pappas bästa” -lihapullasta). Olen niin sosiaalinen ja empaattinen, että jopa huonekasvit luulevat minun olevan niiden terapeutti. Kun päivä on ohi, ikuistan hetkiä kuviin ja luon kamerani avulla pienoismaailmoja, joista joku päivä aion koota maailmannäyttelyn.

LM Somecolla olen viihtynyt jo kauan. Pyrin siihen, että asiakkaani ja alaiseni viihtyvät täällä yhtä hyvin kuin minä.

Työkaverin sanoin:

”Luotettava, varma, turvallinen. Hieno tasapaino tiimin, asiakkaan ja tulostavoitteiden välillä. Aina voi luottaa, että Matsun kanssa keksitään ratkaisu mihin tahansa ongelmaan. Ihmisläheinen ja lempeä, mutta jämpti tapa vetää asioita.”