LM Someco logo

Nazzareno Sifo

Creative Director

👉🏻Reno Sifo
Minulla on etuoikeus työskennellä päivittäin upeiden ihmisten kanssa monimutkaisten brändihaasteiden viidakossa, valmentavalla otteella hyödyntäen sekä analyyttistä että innovatiivista puoltani.

Oma korteni keossa sisältää pitkän, kansainvälisesti palkitun työkokemuksen yli sadan brändin markkinontiviestinnän haasteiden parissa sekä akateemisen koulutustaustan, joka on vienyt minut asumaan ympäri maailmaa Suomesta Yhdysvaltoihin ja Italiaan.

Olen suorittanut suomalaisen arkkitehdin tutkinnon sekä hiljattain Executive MBA -liikkeenjohdon ylemmän korkeakoulututkinnon vahvasta tutkimuksesta tunnetussa Hullin yliopistossa UK:ssa, korkeimmin arvosanoin. Lopputyössäni tutkin kävellen pelattavien Augmented Reality -mobiilipelien mahdollisuuksia markkinointialustana ja niiden vaikutuksia kansanterveyteen.

Tiimissä, koostuipa se sitten suunnittelijoista, asiakkaista tai johtoryhmästä, pyrin haastamaan oletukset, innostamaan muita ja katsomaan asioita vielä uudesta näkökulmasta. Asiakkaiden kanssa olen sitoutunut yhteistyöhön, joka ylittää odotukset ja luo merkityksellisiä tuloksia.

Teknologian ja digitaalisen markkinoinnin, kuten tekoälyn jatkuva evoluutio on se, joka pitää minut valppaana. Haluan olla eturintamassa, kun uudet trendit ja teknologiat mullistavat markkinointialaa.

Vapaa-ajalla sydäntäni lähellä ovat kulttuurin moninaiset muodot, kuten erilaiset vapaaehtoistyöt ja yhteisölliset luottamustehtävät, joista tankkaan inspiraatiota.
LM Somecolla arvostan erityisesti monipuolista osaamista ja yhteishenkeä, joka inspiroi jokaista meistä tuomaan parhaansa pöytään joka päivä.

Työkaverin sanoin:

✅ Super luova, rento ja mukava tyyppi! Porukan hauskuuttaja. Renolta löytyy aina freesejä
näkemyksiä ja todellista asiantuntijuutta. Vetää upeasti erilaisia projekteja.