LM Someco logo

Lotta Kinnunen

Strategist, Creative Content Lead

Hei ystävä, mun nimi on Lotta. Kutsun itseäni juhlavasti Konsultti Kinnuseksi, vaikka tittelini on nykyisin strategi – alkusoinnuissa on vaan sitä jotain, eikö? Harkitsin Instagram-handleni muuttamista strateginnuseksi, mutta jopa puolisoni kutsuu mua konsultiksi, joten taidan olla onnellisesti jumissa nykyisessä tilanteessani.

Touhuan meillä LM Somecolla sisältöstrategian, kampanjakonseptien ja valmennuksen parissa. Olen myös meidän sosiaalisen median sisältöliidi. Äidilleni summaan, että työni on Powerpoint-esitysten rakentamista, valmistelua ja niiden esittelyä joko Teamsissa, neukkarissa tai lavalla. Nyt saatat luonteenpiirteistäsi riippuen ajatella, että kohtaloni on karmea, mutta oikeasti rakastan puuhata Powerpointin parissa – virittelen one-linereita muina Matti Nykäsinä ja lyön vetoa itseni kanssa, minkä slideni seminaariosallistujat pistävät jakoon Twitterissä tai Instagram Storiesissa. 

Lapsena halusin asianajajaksi, uutistenlukijaksi tai pankkitädiksi, koska Matlockissa näillä ammattinaisilla oli aina upeat pastellisävyiset jakkupuvut ja isot hiukset. Onneksi kasvoin markkinoinnin konsultiksi ja strategiksi: saan sportata pikkutakkia, ajatella työkseni, valmentaa, tavata (k)roppakaupalla ihmisiä ja kaikesta tästä on olemassa numeraalinen arvio. 

Ominaista mulle on ottaa asiat über tosissaan ja samaan aikaan ei yhtään tosissaan. Olen usein meidän projekteissamme innostuja ja innostaja, se pökköä pesään paneva voima, ja onkin luojan lykky, että meidän firmassa saan kanavoida vahvuuksiani sataprosenttisesti.

”Lotta! Mikä valovoima, tietotaito, karisma ja kyky lukea asiakasta ja presentoida mitä tahansa siten, että siitä innostuu.