LM Someco logo

Tiina Holkeri

Consultant, Project Manager

Terve, täällä Tiina! Olen LM Somecon suurin lumifani ja talven ystävä. Työpöydälläni on paljon erilaisten asiakastöiden projektihallintaa ja johtamista sekä digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median konsultointia, sparrausta ja kouluttamista.

Töissä nautin suunnattomasti, kun pääsen miettimään sosiaalisen median strategista hyödyntämistä eri toimialoilla. Pedanttiuteen taipuvana persoonana pidän siitä, kun saan palastella isompien kokonaisuuksien yksityiskohdat paperille ja to do -listoiksi.

Taustaa minulla on sekä inhouse-puolelta että toimistomaailmasta. Työskentelin useamman vuoden ajan Somecolla ennen fuusiota ja tein paluumuuton LM Somecolle syksyllä 2022. Välissä työskentelin vajaat 4 vuotta teknologia-alalla, IT-yrityksen markkinoinnissa mm. kehittäen yrityksen sisältömarkkinointia ja vastaten sen sosiaalisesta mediasta. Taustani ei passaa antaa kuitenkaan hämätä – innostun yhtä lailla sekä B2B- että B2C-brändien parissa työskentelystä. Koulutukseltani olen KTM, markkinoinnin ja johtamisen painotuksella.

Luonto on lähellä sydäntäni. Aivan erityisesti rakastan talvea, pakkasta ja puhtaan lumista maisemaa. Ja joulua, vaikka firman suurimman jouluttajan mantteli myönnettäköön menevän kollegalleni Lotalle. Talvisin minut voi myös bongata pitämässä sivukonttoria Lapissa ja viilettämässä alamäkeen lumilaudalla tai kapuamassa ylämäkeen lumikengillä.

Tällä hetkellä innostun erityisesti siitä, kun pääsee työskentelemään erilaisten toimialojen parissa ja kasvattamaan omaa ymmärrystäni toimialakohtaisista eroista markkinoinnissa ja viestinnässä. Myös brändiuudistusten parissa työskentely kiehtoisi tulevaisuudessa.

LM Somecolla arvostan aivan erityisesti mahdollisuutta vaikuttaa. Tämä näkyy hyvin monessa asiassa. Omalla kohdalla erityisen merkityksellistä on ollut se, että töitä saa tehdä missä haluaa – asiakkaiden tarpeet toki huomioiden. Tämä on mahdollistanut itseni näköisen arjen rakentamista ja eloa sekä Helsingissä että napapiirin pohjoispuolella. Lisäksi työpöydälläni nyt olevat duunit ovat muodostuneet vahvasti omien toiveideni ja kehittymishalujeni mukaisiksi.

Työkaverin sanoin:

Tiina on tehokas ja aikaansaava ja samalla niin iloinen ja energinen. Huippu!”