LM Someco logo

Google-hakusanamainonnan peruskoulutus

28.08.2024 09:00 – 12:00

Google on hakukoneiden kiistaton kuningas. Yhä useampi turvautuu Googlen viisauteen tilanteessa kuin tilanteessa. Google onkin kuin asiakkaiden aarrekammio, sillä ihmiset etsivät tietoa, palveluita tai tuotteita ja ovat valmiina vastaanottamaan viestejä. Mutta miten saada oman organisaation verkkosivut ja sisällöt tietoa etsivien silmien eteen?


Tämän koulutuksen aikana opit, miten mainostaa Googlessa. Opit luomaan mainoskampanjoita Google Adsissä sekä optimoimaan mainontaa ja analysoimaan tuloksia. Teemme koulutuksen aikana harjoituksia, joten varmistathan, että sinulla on pääsy oman organisaatiosi Google Ads -tilille ennen koulutuksen alkua.

Ohjelmassa:

  • Google Ads -mainostilin rakenne ja hierarkia
  • Huutokaupan periaatteet
  • Miten luodaan toimiva mainoskampanja?
  • Mainonnan tulosten analysoiminen ja optimointi

Tämän koulutuksen jälkeen voit osallistua Google-mainonnan jatkokoulutukseemme!

Valmentajat

Emma Lindqvist
Digital Marketing Consultant
emma.lindqvist@lmsomeco.fi
+358 50 531 0037

Emma on digitaalisen markkinoinnin konsultti ja kokenut kouluttaja, joka syttyy ongelmanratkaisusta ja analytiikasta. Hän siirtyi LM Somecolle isosta hakukonelöydettävyyteen keskittyneestä firmasta, eikä varmasti ole toimialaa tai Google Ads -koukeroa, jota ei olisi tullut hänelle vastaan.

Emman koulutuksissa opitaan uutta hakukoneoptimoinnista ja -markkinoinnista, sosiaalisen median mainostyökaluista sekä mittaamisesta ja konversioista. Koulutuksissa ja sparrauksissa pohditaan usein relevanttien kohderyhmien rakentamista ja mainonnan tehokkuuden todentamista.

Emma on kouluttajana käytännönläheinen ja omia kokemuksiaan jakava, joten voit olla varma, että koulutuksissa käydään läpi työkalujen parhaita asetuksia, toimivia mainostoteutuksia ja vastaan tulleita teknisiä bugeja. Ovathan tilit ja pääsyoikeudet kunnossa koulutuksen alkaessa?

Emman koulutuksissa työnnetään varmasti kädet saveen

Työkaverien sanoin Emma on hauska, avoin ja sosiaalinen tietopankki, jolta löytyvät vastaukset nopeasti ja asiantuntevasti.

Lauri Saarinen
Digital Marketing Specialist
lauri.saarinen@lmsomeco.fi

Lauri on kokenut digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, joka jakaa osaamisensa innostavalla ja selkeällä tavalla koulutustilaisuuksissaan. Hänen koulutuksensa voivat syventyä monimutkaisiinkin ja teknisiin markkinoinnin aiheisiin digiympäristössä, mutta Lauri on erityisen taitava esittämään asiat selkeästi ja ymmärrettävästi.

Koulutustensa tavoitteena on tarjota osallistujille käytännönläheinen näkemys digitaalisen markkinoinnin maailmaan. Lauri pyrkii varmistamaan, että jokainen osallistuja lähtee koulutuksesta valmiina soveltamaan oppimaansa omassa työssään. Hän ymmärtää, että markkinointimaailma voi olla vaativa, mutta Lauri on omistautunut tekemään siitä mahdollisimman helposti lähestyttävän ja hallittavan.

Lauri tuo koulutuksiinsa omat vahvat käytännön kokemuksensa digimarkkinoinnin parissa. Hänellä on taustaa sekä markkinointitoimistojen että kuluttajabrändien parissa työskentelystä, mikä antaa hänelle laajan perspektiivin alaan. Lauri on myös intohimoinen tekoälyn hyödyntäjä markkinoinnin tehtävissä, ja hän uskoo sen nopeuttavan ja tehostavan työskentelyä entisestään.

Osallistujat voivat odottaa koulutuksiltaan syvällistä ymmärrystä digitaalisen markkinoinnin strategioista ja käytännön työkaluista. Lauri on sitoutunut tukemaan jokaista osallistujaa heidän oman osaamisensa kehittämisessä ja auttamaan heitä saavuttamaan menestystä digitaalisen markkinoinnin parissa.

Työkavereiden sanoin Lauri on puhdasta timanttia digitaalisen markkinoinnin kouluttajana. Hänen selkeä viestintätyylinsä ja käytännönläheinen tapa esittää asiat tekevät hänen koulutuksistaan erottuvia ja vaikuttavia. Osallistujat voivat olla varmoja siitä, että he saavat arvokasta tietoa ja taitoa, jotka ovat heti hyödynnettävissä.


Google-hakusanamainonnan peruskoulutus

350 €+ alv. 24 %
Ilmoittaudu mukaan