LM Someco logo

Lauri Saarinen

Digital Marketing Specialist

Olen Lauri, digimarkkinoinnin asiantuntija LM Somecolla ja toimiston turkulaisin raisiolainen. Konkreettisiin työtehtäviini kuuluu digimainonnan tekeminen eri alustoilla ja datan analysointi, tulkinta ja tämän muuttaminen liiketoimintaymmärrykseksi. Aloitin LM Somecolla toukokuussa 2023 ja olen työskennellyt tätä ennen markkinointitoimistossa sekä in-house puolella kuluttajabrändien parissa. Parasta on, kun saavutan työssäni zenimäisen tilan ja jälki on puhdasta timanttia. Oikeassa työympäristössä tuon tilan saavuttaminen onnistuu helposti. 

Tiimikaverina olen rauhallinen ja haluan viedä asioita tehokkaasti eteenpäin. Minulle on tärkeää, että seuraavat action pointit ovat aina sovittuina palaverin jälkeen, jotta asiat etenevät mahdollisimman tehokkaasti. Mikäli tunnelma uhkaa muuttua liian vakavaksi, pelastan tilanteen keventämällä sitä äärimmäisen laadukkaalla tilannehuumorillani. Tässä kohtaa siirrän vastuun kuitenkin kuulijalle. 

Kun en murskaa dataa, niin murskaan tiiliä ja lankkuja paljain käsin karateasussani. Oikeasti en, koska tuo johtaisi todennäköisesti pitkään treenitaukoon. Joka tapauksessa karate on tärkeä harrastus itselle ja tavoitteena on oppia jatkuvasti lisää niin, että musta vyö koristaa lanteitani jossain kohtaa. 

Työelämässäni haluan kehittyä erityisesti tekoälyn hyödyntämisessä markkinoinnin tehtävissä. Pyrin johtamaan työtäni kuten yhden miehen projektitoimistoa, ja tekoälyratkaisut ovat jo nyt alkaneet nopeuttaa työntekoa. Pyrin ulkoistamaan sille kaikkein vähiten tuottavat ja toisteiset asiat. Hienoa nähdä, mitä kaikkea tekoäly mahdollistaa tulevaisuudessa. 

Työkaverin sanoin:

Siis niin super, tietää ja osaa vaikka ja mitä, asiakas ostaa kaikki ideat ja ehdotukset ostetun mainonnan suhteen. Harvoin voi itse palsuissa olla vaan hiljaa ja nyökytellä, mutta Laurin kanssa voi! 💎