LM Someco logo

Orkla Suomi / Taffel

Vietetään vappua yhdessä erikseen Pyhimys x Taffel -vappuspesiaalissa!

Näinä poikkeusaikoina meillä LM Somecolla on ollut poikkeuksellisen suuri ilo suunnitella merkityksellistä markkinointiviestintää, joka osaltaan auttaa esiintyviä suomalaisia artisteja ja jolla on ennen kaikkea ihmisten eristysvappua rikastuttava yhteisöllinen vaikutus. Luvassa on tasapainoinen yhdistelmä eksklusiivista hulluttelua sekä laajemmin säteilevää hyvää.   

Huhtikuun aikana olemme ideoineet ja rakentaneet Orklalle Taffel-vappuspesiaalin 2020, jossa esiintyy Suomen suosituimpien artistien joukkoon noussut Pyhimys, ensi kertaa kokopitkällä livestream-keikalla 1.5. klo 19 alkaen.  

Sisältö rakentuu spontaanisti ja intiimisti illan aikana fanien kanssa keskustellen – ja juhlien. 

Mukana on myös muuta spesiaalia sisältöä faneille, vahvalla hyväntekeväisyystavoitteella. 

Taffel x Pyhimys -faniverkkokauppa

Rakensimme ainoastaan keikan yhteydessä (1.5.-10.5.) auki olevan Taffel x Pyhimys –faniverkkokaupan, jossa myytävien limited edition -tuotteiden, kuten Pyhimyksen suunnitteleman keikkapaidan tuotto lahjoitetaan Nollalinja 080 005 005 -puhelinpalvelulle. Nollalinja auttaa lähisuhdeväkivaltaa kohtaavia ympäri vuorokauden, myös vappuna. 

”Perheväkivaltaa ehkäisevä Nollalinja tekee tärkeää työtä koronan keskellä.”

Mikko Kuoppala, Pyhimys

”Päätimme yhdessä ohjata verkkokaupan tuotot Nollalinjalle. Olemme ylpeitä siitä, että voimme Taffelin makuisten hetkien kautta tukea Nollalinjan merkittävää työtä. Vastuullisuus on tärkeää myös omistajallemme Orklalle.”

Petra Väkelä
Taffel, Marketing Manager
Orkla Suomi

”Olemme todella iloisia tästä lahjoituksesta ja se menee suoraan Setlementti Tampere ry:n väkivalta- ja kriisityön asiakastyön turvaamiseen. Lahjoituksen turvin pystymme tarjoamaan ilmaisia palveluja kaikille väkivaltaa kohtaaville nyt, kun monet perheet elävät hyvin hankalissa tilanteissa ja tunnelmat saattavat kiristyä. Järjestöjen rahoitus on myös pienenemässä rahapelituottojen vähentyessä, joten ajankohta tällaiseen tekoon on mitä parhain. Kiitos Pyhimys ja kumppanit!”

Päivi Sinkkonen, Nollalinjan yksikönjohtaja

Taffel-vappuspesiaalin 2020 ja faniverkkokaupan toteuttavat yhteistyössä Pyhimys, Taffel ja LM Someco. Teknisestä toteutuksesta vastaavat Qvio, Keikalla.fi ja Lippu.fi.

#TeamLMSomeco toivottaa hauskaa vappua kaikille!