LM Someco logo

Stina Frimodig

Copywriter

Tervehdys! Olen Stina Frimodig, yksi LM Somecon kynäniekoista (näppisniekka tosin on varmaankin nykyisin kuvaavampi termi). Työskentelen siis LM Somecolla pääasiassa erilaisten mainos- ja markkinointitekstien parissa – olen kyllä toimittanut studiollamme mainoskuvauksissa myös käsimallin virkaa 🫲🏻.

Mainoshommiin olen päätynyt Turun Taideakatemiasta, jossa opiskelin aikoinaan mainonnan suunnittelua. Pääsin koulunpenkillä vielä ollessani mainostoimistoon kiireapulaiseksi, tykästyin työhön ja päätin jatkaa alalla vielä valmistumiseni jälkeenkin.

Ihmisenä olen empaattinen ja utelias humoristi, joka nauttii vitsit puisina, oluet happamina, karkit kirpeinä ja veden kuplilla. Pidän eritoten uusiin ihmisiin tutustumisesta, hyvistä keskusteluista ja siitä, että saan ympärillä olevat ihmiset hyvälle tuulelle. Tiimiläisenä minulle onkin tärkeää luoda töissä ympärilleni aina mahdollisimman leppoisaa ja avointa ilmapiiriä.

Jatkuva oppiminen ja uusiin tuotteisiin, asioihin ja aloihin uppoutuminen on ehdottomasti copyn työn paras puoli. Oppiminen ja kehittyminen on toisaalta tällä alalla varsin pakollista, sillä niin maailma, tekniikka kuin työvälineetkin kehittyvät ja muuttuvat jatkuvasti.

Uutta tietämystä ja näkökulmia saan päivittäin myös työkavereiltani. LM Somecolla onkin mahtavaa, kun saa tehdä töitä niin osaavien ja mukavien tyyppien kanssa.