Valmennus

Räätälöidyt koulutukset

Valmennamme markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia, johtoa ja asiantuntijoita omaksumaan sekä viestinnällisiä valmiuksia että markkinointiviestinnän täsmätaitoja.

Räätälöidyt valmennuskokonaisuudet suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin valmennuksen sisällöt tukevat sekä yrityksen strategiaa että yhtenäisen brändikokemuksen rakentumista. Selvitämme aina valmennuksen tavoitteet, valmennettavien lähtötason ja täsmätarpeet. Asiantuntijavalmennuksissa keskitymme aina motivaation synnyttämiseen ja ylläpitämiseen.

Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän valmennukset

Valmennamme niin digitaalisen markkinoinnin strategista suunnittelua, suunnitelmallista sisällöntuotantoa, verkkoviestinnän mittaamista, työnantajakuvan kehittämistä kuin maksetun mainonnan strategista suunnittelua. Pureudumme markkinoinnin murrokseen, sisältöjen rooliin ostoprosessissa ja markkinoinnin automaatioon.

Sosiaalisen median valmennukset

Valmennamme Facebookin, Instagramin, LinkedInin, YouTuben ja Twitterin käyttöä markkinoinnissa ja viestinnässä. Aloitamme perusteista ja etenemme syvälle kanavakohtaisen osaamisen kehittämiseen.

Hakukoneoptimoinnin ja Google-mainonnan valmennukset

Valmennamme hyödyntämään Google Analyticsiä paitsi koko verkkopalvelun, myös sisällön kehittämisessä. Autamme saavuttamaan Google-mainonnalla näkyvyyttä verkossa.

Keynote-puheenvuorot

Herättelemme organisaatiosi tai tapahtumasi yleisöä markkinointiviestinnän muutokseen ja digitaalisiin mahdollisuuksiin. Kokeneet puhujamme räätälöivät puheenvuoron sisällön tilaisuutesi tarpeeseen.

Avoimen viestintäkulttuurin rakentaminen, työntekijälähettilyys ja asiantuntijavalmennukset

Nykymaailman sirpaloitunut mediaympäristö sekä mahdollistaa asiakkaan kohtaamisen uudella tavalla että haastaa henkilöstöä toimimaan organisaation kasvoina ulkomaailmaan.

Valmennuksissa motivoidaan, nähdään toimivia esimerkkejä sekä opitaan kanavien käyttöä ja toimintalogiikkaa käytännön harjoitusten avulla.

Autamme sinua mielellämme valitsemaan tarpeisiisi sopivan valmennuksen tai räätälöimme organisaatiollesi soveltuvan kokonaisuuden.

Minna Valtari LM Someco

Minna Valtari
minna.valtari@lmsomeco.fi
+358 40 576 3206


Avoimet koulutukset

Toteutamme vuonna 2023 kahta webinaarisarjaa: #Digiviestijä-webinaarisarja ja #SomenHermolla-webinaarit. Molemmissa on kymmeniä osallistujia niin yrityksistä, julkishallinnosta kuin järjestöistä.

Tutustu webinaarisarjoihimme

#Digiviestijä-webinaarisarja

#SomenHermolla-webinaarit