LM Someco logo

Lounea

Nopeampaa nettiä koko Lounais-Suomeen

Teleoperaattori Lounea halusi rakentaa verkkopalvelun, josta voi tarkistaa oman asuinalueen valokuituverkkosaatavuuden. Vanha palvelu oli aikansa elänyt, joten käärimme koodaushihamme ja kävimme uudistustyöhön.

Kuvituskuva sivustosta.

Vanha saatavuuspalvelu uudistettiin Googlen karttaa käyttäväksi sovellukseksi. Lounea halusi palvelun olevan mahdollisimman linjakas ja funktionaalinen – eihän huippunopeasta nettiyhteydestä kiinnostunut asiakas halua jäädä hitaan sivuston vangiksi.

Briefin saatuamme saatavuuspalvelun rakentaminen aloitettiin asiakkaan ja tämän teknisten kumppaneiden kanssa yhteistyössä tehdyllä määrittelyllä. Tämän jälkeen koodasimme sovelluksen kasaan ja hioimme asiakkaan kanssa lukuisia yksityiskohtia.

”Huhuilin sosiaalisessa mediassa kumppania projektiin ja LM Somecolta lähestyttiin meitä rohkeasti. Alkuvaiheessa meillä itsellämmekin oli paljon kysymysmerkkejä uudistustyöstä, ja LM Someco paitsi selvitti ja ehdotti ratkaisuja, myös haastoi ennakko-oletuksiamme.”

Pauliina Lekberg
Markkinointipäällikkö, yritysasiakkaat

Kuitusaatavuus-palvelussa voi osoitteen syöttämällä tai valmista paikannusta käyttämällä katsoa oman asuinalueen valokuitusaatavuuden. Mukana ovat myös selkeät ohjeet siitä, miten asiasta kiinnostunut voi liittää kotinsa osaksi kuituverkkoa tai toimia naapurustonsa puuhahenkilönä verkon rakentamisen puolesta.

Katso onko valokuitu saatavilla osoitteessasi!

”Olemme hyvin tyytyväisiä lopputuotteeseen. Yhteydenottojen määrä on kasvanut huomattavasti, etenkin mobiilikäyttäjien osalta.”

Pauliina Lekberg
Markkinointipäällikkö, yritysasiakkaat

”Erityiskiitos LM Somecolle projektinhallinnasta ja loistavasta viestinnästä meidän ja kumppaniemme kanssa. Tiesimme koko ajan, missä projektin kanssa mentiin.”

Pauliina Lekberg
Markkinointipäällikkö, yritysasiakkaat