LM Someco logo

Suvi Salminen

Communications Consultant, Account Manager

Kasvimuija, koiramuija ja konsultti – siis Suvi täällä hei!  

Työpöydältäni löydän vaihtelevia vastuita asiakkuuksien ja projektien vetämisestä strategioiden ja sisältöjen suunnitteluun ja konsultointiin. Autan asiakkaitamme myös journalistiseen mediaan liittyvissä kysymyksissä, mutta erityisesti sytyn päästessäni valmentamaan organisaatioille ja asiantuntijoille sosiaalisen median inspiroivia saloja ja muita viestinnällisiä valmiuksia. 

Suhtaudun suurella intohimolla inhimillisemmän työelämän rakentamiseen, ja mielelläni myös koulutan työnantajabrändin ja rekrytoinnin teemoista. Uskon avoimeen työyhteisöviestintään, rohkeaan dialogiin, monimuotoisuuden voimaan ja yhteisöllisyyteen hybridissä työelämässä.  

Minulle on tärkeää kysyä ja aidosti kuulla, miten ihmiset ympärilläni voivat, sillä vain empaattisesti toisiimme suhtautumalla saamme käyttöömme tiimin täyden potentiaalin. 

Työssäni minua motivoi mahdollisuus auttaa, inspiroida ja oivalluttaa asiakkaita – ja toisinaan myös työkavereita. LM Somecolla parasta ovatkin ihanat työystävät, joiden kanssa saan jakaa ajatuksia sekä työstä että elämästä ja joilta saan oppia usein uutta. 

Koulutukseltani olen toimittaja, ja aiempaa työuraa olen luonut niin järjestössä, yritysmaailmassa kuin viestintätoimistossakin. Kaikkia työroolejani ovat yhdistäneet kiivastakin keskustelua herättävät teemat, ja olenkin saanut kohdata työvuosieni varrella jos jonkinlaisia kriisejä ja kohuja sekä yrityksen viestinnästä vastaavana että asiakasta avustavan konsultin saappaissa. Vaativista viestintätilanteista taskuun tarttuneita oppeja jaan mielelläni myös eteenpäin. 

Saan usein palautetta rauhallisen varmasta olemuksestani, ja tätä rauhaa ja varmuutta haluan levittää ympärillenikin – etenkin kriisiviestintäkoulutusteni osallistujille. 

Vapaalle vaihdan mieluiten menemällä metsään koirieni kanssa, korvissani joko lintujen sirkutus tai podcastit. Myös kasvikokoelmani hoitaminen, tee, sipsit, tosi-tv ja talvisin avantouinti tuovat ilonpilkkeitä arkeeni. 

 
Työkaverin sanoin: 

”Suvin rauhallisuus ja lempeys ja läsnäolon taito ovat ihan omaa luokkaansa 😍 Voisin kuunnella Suvia vaikka miten kauan!”