LM Someco logo

Nella Rahkonen

Project Manager

Olen Nella Rahkonen ja toimin projektipäällikkönä täällä LM Somecolla. Tehtäviini kuuluu esimerkiksi projektien aikataulutus, resurssienhallinta sekä asiakassuhteiden ylläpito.

Viralliselta ammatiltani olen journalisti, vaikkakin kaupallisempi puoli vei minut jo alusta asti mukanaan. Urani on kulkenut sosiaalisen median toimiston ja sisällöntuottajan tehtävistä tuotantoyhtiön tuottajaksi, yrityksen viestintä- ja markkinointivastaavaksi ja lopulta LM Somecolle.

Kollegana pyrin luomaan kaikille ilmapiirin, jossa on helppo kertoa asioita sekä kokeilla rohkeasti eri ratkaisuja. Vapaa-ajalla minua innostaa liikunta esimerkiksi crossfitin, lenkkeilyn ja muun ulkoilun muodossa. Myös hyvät festari- ja klubikeikat sekä uudet elämykset kaikissa muodoissaan ovat erittäin tervetulleita.

LM Somecolla hienointa on mahtavat kollegat, joiden kanssa pääsen tekemään päivittäin töitä niin uusien kuin tuttujen projektien parissa.

Työkaverin sanoin:

Huippuhauska keskustelukumppani. Reilu, avoin ja jeesaavainen super-proikkari. Aktiivinen ja ihana persoona, joka huolehtii niin asiakkaista kuin suunnittelijoiden hyvinvoinnista.