LM Someco logo

Mira Laine

Marketing Coordinator

Olen Mira Laine, seikkailuja rakastava maailmanmatkaaja. Arkeani värittävät somemoderoinnin salat, jolloin oma roolini vaihtelee keskustelun mukaan letkeästä matkaoppaasta hyvinkin tarkkojen tuotetiedustelujen vastaajaksi. Lisäksi minut bongaa useiden koulutustemme tuottajan saappaista.  

Mielestäni hyvä markkinointi on jokaisen yrityksen valttikortti. Sitä olen opiskellut kahdessa korkeakoulussa ja erinäisissä tehtävissä. Värikäs työurani on rikkaus, josta on varmasti hyötyä, kun työskentelee eri toimialojen parissa.  

Päivieni kohokohtia LM Somecolla ovat erilaiset kohtaamiset; tiimikaveritkin on varmasti huomanneet, että tältä työkaverilta ei juttu lopu kesken.  

Hektisen arjen keskellä on ihana pysähtyä tähän hetkeen ja omien tunteiden ymmärtämiseen. Pehmeät arvot, tunneäly ja muista välittäminen ovat olleet nousevassa arvossa jo vuosia. Ne ovat ehdoton vahvuuteni. Tulevaisuudessa toivonkin työtehtävieni sisältävän yhä enemmän kohtaamisia.  

Hyvät suhteet niin asiakkaiden kuin työkaverien kanssa luovat pohjan hyvälle yhteistyölle.  

LM Somecolla parasta on uskomattoman osaava ja monipuolinen tiimi, jolta oppii päivittäin markkinoinnin ja mainonnan saloja. 

Työkaverin sanoin: 

”Todella empaattinen ja työssään tarkka ja ammattilainen.”