LM Someco logo

Maarit Niemelä

Executive Vice President

Olen Maarit, LM Somecon varatoimari ja strategi, joka on löytänyt ammatillisen kotinsa sieltä, missä markkinointi ja viestintä paiskaavat kättä. Kasvoin alan ammattilaiseksi viestintätoimistossa, pöydälläni sisältömarkkinoinnin töitä silloin, kun kukaan ei vielä tuntenut termiä sisältömarkkinointi. Sieltä oli hyvä ponnistaa sisältöstrategiatyön pioneeriksi aikana, jolloin mediakenttä oli sirpaloitumassa ennennäkemättömällä tavalla ja sosiaalinen media teki kohisten tuloaan.

Viime vuosina olen saanut kehittää suomalaisia organisaatioita ja huippubrändejä kohtaamaan yleisönsä merkityksellisillä tavoilla – näin inspiroivassa työssä ei tule ikinä valmiiksi, ja jokaisesta projektista oppii uutta. On myös ilo päästä kehittämään LM Somecon toimintaa ja toimia esihenkilönä upeille sisältömarkkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille.

Joku työkaveri kiitteli, että klaaraan tiukatkin tilanteet “rennolla otteella ja hymynkare suupielissä “. Se varmaan mukavasti kuvaakin otettani niin asiakastöissä kuin sisäisissä kohtaamisissa. LM Somecolla työt ylipäänsä tehdään hitsin hyvin, mutta harvoin totisesti.

Vapaa-aikaa vietän perheen kanssa touhuten, pyörälenkeillä, thaiboxing-salilla ja hyvän ruuan parissa. Perheemme on myös superhyvä pakenemaan pakohuoneista. Haaveilen aina ja ikuisesti turkooseista sukellusvesistä, joihin fyysinen matka nykyisin harvemmin vie.

En tiedä vielä mikä minusta tulee isona. Siksipä olen täällä LM Somecolla, missä olen aina kokenut, että vain taivas on rajana – liittyi se sitten ihmisten omiin ammatillisiin intohimoihin tai siihen, miten upeiden asiakkaiden kanssa saamme tehdä hommia!

Työkaverin sanoin:

Upea, nopeaälyinen johtotähti, jossa sisäänrakennettu rentous yhdistettynä täysveriseen ammattilaisuuteen. Saa aikaan valtavasti. Valovoimainen persoona.