LM Someco logo

LM Someco Pidä Saaristo Siistinä ry:n pääyhteiskumppani 2024–2025


LM Someco Oy on toiminut vuodesta 2022 alkaen Pidä Saaristo Siistinä ry:n pääyhteistyökumppanina. Olemme yhdistyksen digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median kumppani, ja koulutamme ja sparraamme heidän viestintätiimiään. Pääyhteistyökumppanuuden on sovittu jatkuvan vuoden 2025 loppuun asti.

”LM Someco on suomalainen, työntekijöidensä omistama markkinointiviestintätoimisto. Toimimme Helsingissä ja Turussa, missä merelliset ympäristöt ovat luonteva suunta tehdä hyvää tavalla, jonka osaamme”, sanoo LM Somecon toimitusjohtaja Sam Hansén. ”Yhteistyö Itämeren ja järviluonnon hyväksi työskentelevän järjestön kanssa sopii myös arvoihimme. Yksi tavoitteistamme on onnellisuus. Sitä luomme, paitsi tekemällä tuloksellisia projekteja asiakkaidemme kanssa, myös työskentelemällä muiden merkityksellisiksi kokemiemme hankkeiden parissa.”

Yhteistyö Pidä Saaristo Siistinä ry:n kanssa on osa LM Somecon vastuullisuustyötä. Olemme iloisia voidessamme kantaa kortemme kekoon ihmisten ja luonnon hyvinvoinnin hyväksi ja ainutlaatuisen vesiluontomme suojelemiseksi meidän jälkeemmekin tuleville.