LM Someco logo

LM Someco Pidä Saaristo Siistinä ry:n pääyhteistyökumppaniksi

Pidä Saaristo Siistinä ry ja LM Someco ovat sopineet kaksi vuotta kestävästä pääyhteistyökumppanuudesta, jossa LM Someco toimii PSS ry:n digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median kumppanina sekä kouluttaa ja sparraa yhdistyksen viestintätiimiä.

”LM Someco on suomalainen, työntekijöittensä omistama markkinointiviestintätoimisto. Yksi tavoitteistamme on onnellisuus.  Sitä tuotamme esimerkiksi tekemällä tuloksellisia projekteja asiakkaidemme kanssa ja työskentelemällä muiden merkityksellisiksi kokemiemme hankkeiden parissa”, sanoo LM Somecon toimitusjohtaja Sam Hansén.

”Saariston ja Järvi-Suomen vesien puhdistus on juuri sellaista toimintaa, johon haluamme antaa panoksemme – myös järjestämällä Siisti Biitsi -talkoita koko henkilöstömme voimin.”

Vuoteen 2023 kestävä sopimus syventää LM Somecon ja PSS ry:n aiempaa yhteistyötä, jolloin Pidä Saaristo Siistinä ry:n työntekijöillä oli mahdollisuus hyödyntää LM Somecon järjestämiä sosiaalisen median koulutuksia ja seminaareja.

”Olemme hyvin iloisia yhteistyöstä LM Somecon kanssa. Viestintä on tärkeä osa perustehtävämme toteuttamista. Teemme PSS:ssä hyvin monipuolista työtä puhtaiden vesistöjen puolesta, ja meillä on paljon erilaisia viestinnän kohderyhmiä ja kanavia. On todella arvokasta, että voimme hyödyntää LM Somecon asiantuntijoiden osaamista ja kehittää yhdessä vaikuttavaa viestintää”, kertoo PSS ry:n toiminnanjohtaja Aija Kaski.