LM Someco logo

Kati Vairinen

Account Director

Olen Kati, pirskahteleva tyyppi ja monipuolisissa markkinointiviestinnän liemissä keitelty asiakkuusjohtaja.  

Sytyn haasteista, sillä niissä piilee mahdollisuus yhteisiin onnistumisiin – tärkein tehtäväni onkin luoda koko tiimille parhaat mahdolliset eväät onnistumiseen. Rakastan yksinkertaisia oivalluksia ja olen digitaalisessa maailmassa kotonani kuin suomalainen Kontio-saappaissa. 

Olen työskennellyt viimeisten kymmenen vuoden aikana monipuolisesti eri toimialojen parissa niin B2B- kuin kuluttajabrändienkin kanssa: asiakkaina on ollut pieniä ja suuria sekä paikallisia että kansainvälisiä organisaatioita. Työstä kuin työstä tekee mielenkiintoisen se, että pystyn aidosti yhdessä tiimin kanssa auttamaan asiakasta saavuttamaan tärkeitä liiketoiminnallisia tavoitteita. Tärkeintä on mielestäni se, että jokainen tehty toimenpide tukee kokonaiskuvaa suunnitelmallisesti, jottei yksikään panostus jää irralliseksi. Suhtaudun intohimoisesti myös toimenpiteiden tehojen todentamiseen ja rummutankin tuiki tärkeän mittaamisen puolesta aina tilanteen tullen. 

Pyrin työskennellessäni siihen, että jokainen tiimin jäsen saa äänensä kuuluviin, sillä parhaat ideat syntyvät yhteistyöllä. Asiakkaiden kanssa pyrin aina laajennetun tiimin kokemukseen: parasta yhteistyössä on se, kun sekä oman että asiakkaan tiimi saadaan hitsattua aidosti yhtenäiseksi joukkueeksi, joka työskentelee ehtymättä yhteisen tavoitteen eteen. Silloin myös onnistumiset ovat aidosti yhteisiä. 

Vapaalla minut saattaa löytää koluamasta kirpputoreja, ulkoilemasta, crossfit-salilta tai vaikka kädet mullassa – kaudesta riippuen joko ulkoa istutusten parista tai sisältä viherkasvien ääreltä. Kunhan sisältö on pääpiirteiltään tarpeeksi houkutteleva, lukulistalle päätyvät kirjat ja viinit valitsen hyllystä visuaalisuuden perusteella. Ystäväni tuntevat minut siitä, etten koskaan kieltäydy kahdesta: hyvästä ruoasta tai pihatalkoista. Jos nämä kaksi voi yhdistää, niin aina parempi. 

LM Somecolla on parasta ihmiset! Talo täynnä huipputyyppejä ja asiantuntevia ammattilaisia, joiden kanssa on ilo sparrata aiheesta kuin aiheesta. Oppi ei ehdy, kun saa uusia näkökulmia joka päivä.  

Työkaverin sanoin:

Aivan mahtimuija, olen niin onnellinen, että olet LM Somecolla ja olen saanut sinusta ystävän. Olet luotettava, vastuun kantava ja huippuosaava kollega, jonka kanssa on aina ilo tehdä yhdessä projekteja ja sparrata hyvinä ja hankalinakin hetkinä. Ihan kultakimpale!