LM Someco logo

Mirka Lumme

Digital Marketing Specialist

Olen Mirka, LM Somecon tuorein eteläkarjalalainen ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntija.

Työpäiväni saan viettää kiinnostavien asiakkuuksien sosiaalisen median kampanjoiden rakentelun, analysoinnin sekä raportointien parissa. Vastapainona analytiikalle hyppään välillä luovemman tekemisen pariin ja toteutan visuaalisia sisältöjä lempparityökalullani Canvalla. 

Valmistuin elokuussa 2024 web-suunnittelijaksi, ja voi että täytyy sanoa, että se maailma vei minut mukanaan. Haastavaa, mutta niin antoisaa ja ennen kaikkea luovaa ongelmanratkaisua. Toivon vielä pääseväni kehittämään osaamistani mobiiliapplikaatioiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Minua kiinnostaa myös tekoälyn tehokas ja oivaltava käyttö oman työni tehostajana. 

Tiimikaverina toivon olevani henkilö, jonka työpanokseen voi luottaa. Olen mielestäni myös varsin helposti lähestyttävä ja höpöttelen mielelläni.

Vapaa-ajalla salainen (nyt vähemmän salainen) intohimoni on kaappien järjestely. Kun kaapit ja koti ovat järjestyksessä, ajatuksetkin ovat selkeämmät. Nautin myös kaikenlaisten visuaalisten konkreettisten asioiden toteuttamisesta – oli se sitten video, nettisivu tai vaikka sängynpääty. Kodin sisustamisessa saan kiksejä, kun onnistun keksimään ratkaisuja, jotka ovat kauniita ja toimivia, mutta edullisia. 

LM Somecolla parasta on se, että täällä annetaan mahdollisuuksia ja tilaa kehittymiselle. Ihmiset kohtaavat toisensa aidosti ja ilolla. Positiivisuus tarttuu ja tässä porukassa on helppo viihtyä. 
 

Työkaverien sanoin:

On ilo tehdä töitä yhdessä, kun tietää, että priimaa pukkaa! Hommat hoidetaan pieteetillä ja motivaatio on korkealla. Tarkka ja empaattinen, ottaa asiat haltuun. Aurinkoinen persoona.