LM Someco logo

Sam Hansén

CEO

Olen Sam Hansén, maailmaa kokonaisvaltaisesti hahmottava ajattelija, joka ymmärtää yksityiskohtien olevan ratkaisevia. Toimin LM Somecolla toimitusjohtajana. Hallinnollisten tehtävieni lisäksi pyrin käyttämään paljon aikaa työntekijöidemme ja asiakkaidemme sparraamiseen sekä auttamiseen. Toimin ratkaisukeskeisesti Allways on-periaatteella.

Mainostoimistoalan yrittäjäkokemus on pitkä.   Urallani olen toiminut myös päivittäistavarabisneksessä markkinoinnin johtotehtävissä ja toimitusjohtajana.  Minulle on karttunut kokemusta myös ulkopuolisesta hallitustyöskentelystä eläinlääkealalta.

Mielestäni pitkän tähtäimen tuloksellisuus on aina seurausta siitä, miten kokonaisuus toimii. Tämän takia avoimuus, viestintä, arvot ja kulttuuri ovat keskiössä, kun yritystä johdetaan ja perinteisiä organisaatioiden itserakentamia fyysisiä tai henkisiä siiloja murretaan. Tässä työssä on tärkeää pitää asiat yksinkertaisina eli kirkkaina. Ihmisillä on usein tapana monimutkaistaa asioita, vaikka yksinkertaistaminen toimii ja tuo parempia tuloksia. Työkaverit on antanut tälle nimenkin:  “Hansenin happotesti.”

Ammatillisesti olen kiinnostunut ihmisten kehittämisestä ja mentoroinnista.  Meillä on LM Somecossa huippuporukka niin osaamiseltaan kuin asenteeltaan. Nautin jokaisesta hetkestä, jonka saan tiimin kanssa viettää. Vapaa-aikani kuluu pitkälti perheen kanssa. Neljällä lapsella olenkin tehnyt osani uusien Felix Ketchupin kuluttajien kasvattamisessa Suomeen. Jos aikaa jää niin  pidän erityisesti kamppailulajeista ja saaristolaiselämästä sekä vanhan hirsitalon kunnostamisesta vaimoni kanssa.
Työkaverin sanoin:

”Parempaa kapteenia tälle laivalle saa hakea. Harvinainen yhdistelmä tunneälyä, empaattisuutta ja kylmää bisnesmeininkiä sopivassa suhteessa. Paranee koko ajan vanhetessaan.”