LM Someco logo

Minna Liuhto

Art Director

Olen Minna Liuhto, ideoiden ja estetiikan voimaan luottava Art Director.

Työtäni on muotoilla puhuttelevaa, houkuttelevaa ja kiinnostavaa visuaalista viestintää.
Näytölläni voi olla tuotepakkaus, vuosikertomus, tapahtumailme, logouudistus, esite, somekampanja. Erityisen paljon kokemusta minulla on vähittäiskaupan POS-viestinnästä ja elintarvikkeista.

Työni suola on ongelmanratkaisu. Vaikka uskon karsimiseen ja pelkistämiseen, haluan aina jättää töihini jotain aitoudellaan ilahduttavaa ja lämmittävää. Parhaimmat ratkaisut syntyvät silloin, kun tekemisessä on selkeä idea; johtolanka. Kun palaset loksahtavat kohdalleen ja kaikki toimii, voi hetkeksi jäädä nauttimaan onnistumisen tunteesta.

Onnellisuuden tunteita kerin kutomisesta, kotoilusta ja ulkoilusta. Päivittäiset pitkät kävelyretket rentouttavat, lataavat akkuja ja kirkastavat ajatukset.

Vuoropuhelu ja kuunteleminen ovat tärkeitä tiimi- ja asiakastyötaitoja, joita olen hionut koko monikymmenvuotisen työurani ajan. Monenlaista oppia on muutenkin kertynyt matkan varrella. Tekniikan kehittyminen pitää valppaana: on mielenkiintoista pysyä ajan tasalla. Siinäkin auttavat ihanat kollegat – parasta LM Somecolla työskentelemisessä on se, ettei ketään jätetä koskaan yksin.

Työkaverin sanoin:

“Olet aivan paras työkaveri: ideoiva, keskusteleva tyyliniekka!”