LM Someco logo

Leena Laamanen

Account Director

Laamasen Leena, LM Somecon ainoa laamojen sukuun kuuluva asiakkuusjohtaja tässä moi! Työnkuvaani kuuluu kaikki mahdollinen asiakkuuksien hoitoon, tiimin vetämiseen ja yleiseen viihtymiseen liittyen.

Kilometrejä alalla on sekä asiakas- että toimistopuolella takana niin paljon, että annetaan niiden olla, mutta LM Somecolla olen viihtynyt jo 15 vuotta. Jokainen päivä on edelleen omanlaisensa, mikä sopii luonteelleni erinomaisesti.

Työssäni kivointa ovat tietysti mahtavat työkaverit ja huippuasiakkaat. Parasta on, kun pystymme yhdessä ratkaisemaan asiakkaalle tärkeän haasteen tai luomaan uuden huippukonseptin kaupan hyllylle. En tainnutkaan vielä mainita, että leipälajini on vetää nimenomaan uusia tuotekonsepteja, tuoteuudistuksia ja pakkausuudistuksia suunnittelevaa tiimiä asiakkaita parhaiten palvelevalla tavalla LM Somecolla.

“Rankan” työn vastapainoksi tarvitaan “rankat” huvit, ja olenkin hurahtanut opaskoiratoimintaan eli toimin opaspennun/-pentujen hoitoperheenä, joka kasvattaa natiaisen yhteiskuntakelpoiseksi seitsemänviikkoisesta pennusta runsaan puolentoistavuoden ikään. Sen jälkeen pentu siirtyy luotani varsinaiseen koulutukseen. Tämän lisäksi olen oman koirani kanssa lähdössä mukaan kaverikoiratoimintaan, eli käymme yhdessä vanhainkodeissa, päiväkodeissa ja vaikkapa tuetun asumisen laitoksissa moikkaamassa ihmisiä ja antamassa koiraterapiaa. Olen siis koiraihminen henkeen ja vereen.

Tulevaisuudessa on erittäin mielenkiintoista nähdä, miten tekoälyn kehittyminen vaikuttaa designpuolen työskentelyyn suuremmassa mittakaavassa. AI antaa valtavasti mahdollisuuksia, elämme nyt jännittäviä aikoja!
:blush:

Elämä on oppimista. Mielestäni parasta, mitä korona-aika opetti minulle, on iloita siitä, kuinka mahtavaa on päästä konttorille tekemään töitä huipputyyppien kanssa ihan livenä.

Työkaverin sanoin:

”Jos Leena ei olisi laama, hän olisi alpakka. Sydämellinen ja lämpöisen mukava tyyppi, jonka läsnäolo ja ammattitaito rauhoittaa.”