LM Someco logo

Aleksandra Forslund

Art Director, Digital Experience Designer

Olen Aleksandra Forslund ja toimin AD:na sekä Digital Experience Designerina LM Somecon luovassa tiimissä Turussa. Hyppysissäni syntyvät niin brändi-ilmeet kuin verkkosivujen ulkoasutkin – ja kaikki mahdollinen ja mahdoton niiden väliltä.

Lienen kutsumusammatissani, sillä heti lukion jälkeen suuntasin opiskelemaan visuaalista viestintää ja valmistuin lopulta graafiseksi suunnittelijaksi. Matka ammattilaiseksi on jatkunut töiden parissa, ja runsaan vuosikymmenen aikana olen saanut tutustua syvällisesti myös monien asiakkaiden erikoisaloihin. Juuri tämä jatkuva oppiminen ja monipuolisuus tekevät työstäni kiehtovaa ja palkitsevaa.

Suunnittelijana uskon vahvasti visuaalisen viestinnän voimaan ja sen merkittävään rooliin positiivisissa brändikohtaamisissa. Pyrin luomaan käyttäjäkeskeisiä, huolellisesti kuratoituja ja visuaalisesti mieleenpainuvia kokonaisuuksia – enkä koskaan aliarvioi yksityiskohtien merkitystä. Annan paljon huomioita työn laadukkaalle viimeistelylle ja kädenjälkeni tunnistaakin harkitusta typografiasta, sointuvista väreistä ja viilatuista pilkuista. 😉

Vapaa-ajallani opettelen puutarhanhoitoa, paimennan kissakatrasta ja haaveilen viherhuoneesta sekä koko seinän peittävistä kirjahyllyistä.

LM Somecolla nautin mahdollisuudesta kasvaa ammatillisesti ja oppia jatkuvasti uutta. Myös työntekijöiden hyvinvoinnista huolehditaan aktiivisesti, sillä täällä tiedetään, että menestystarinoita syntyy silloin, kun hyvä fiilis kukoistaa.

Työkaverin sanoin:

”Taitava kuin mikä, Aleksandra nappaa briiffistä kuin briiffistä kiinni sukkelasti ja loihtii lopputuloksia, jotka osuvat naulan kantaan.”