LM Someco logo

Nazzareno Sifo tuomarina Ukrainian design: The very best of -kilpailussa

Ukrainalaisten suunnittelijoiden töitä arvioiva suunnittelukilpailu ”Ukrainian Design: The Very Best Of” pyrkii esittelemään sekä tunnettuja että uusia kykyjä suunnittelualalta. Kilpailu on osa laajempaa Ukrainian Creative Awards -tapahtumaa, joka kokoaa yhteen useita luovien alojen kilpailuja ja festivaaleja.

LM Somecon luova johtaja Nazzareno Sifo toimii tuomarina digitaalisen suunnittelun tuomaristossa.

Ukrainalaisten suunnittelijoiden töitä arvioi yksinomaan kansainvälinen tuomaristo, johon vuosittain kuuluu edustajia yli 20 maasta ympäri maailmaa, mukaan lukien Eurooppa, Aasia ja Amerikka. Tämä mahdollistaa monipuolisen edustuksen suunnittelijoista eri puolilta maailmaa.

Kilpailun tärkeä sanoma on, että elämä jatkuu Ukrainassa, kaikesta huolimatta.

Tuomaristo koostuu alansa johtavista asiantuntijoista, jotka ovat saaneet palkintoja kansainvälisissä kilpailuissa tai festivaaleilla ja joilla on kokemusta teollisuustapahtumien arvioinnista. Tuomaristoon kuuluu merkittäviä suunnittelijoita, taiteellisia johtajia, arkkitehtejä ja muita luovia.

Kilpailuun osallistuvien töitä arvioi viisi tuomariryhmää:

  • Graafinen suunnittelu & brändäys -tuomaristo
  • Digitaalinen suunnittelu -tuomaristo
  • TV/mainonta & videoliikegrafiikka -tuomaristo
  • Tuotesuunnittelu -tuomaristo
  • Ympäristösuunnittelu -tuomaristo

Kukin ryhmä on valittu jäsentensä alan tuntemuksen, kokemuksen ja ammatillisen tunnustuksen perusteella, jotta työt arvioidaan korkealaatuisesti.

Kukin tuomariryhmä määrittää parhaat työt omassa kategoriassaan.