LM Someco logo

Muutamme Eteläesplanadille


Olemme iloisia ja ylpeitä voidessamme kertoa, että Helsingin-toimistomme on muuttanut keskelle kaupunkia Eteläesplanadin ja Erottajan kulmaan, joka on helposti saavutettavissa niin julkisilla, pyörällä kuin omalla autollakin. Parkkipaikka autolle ja pyörälle löytyy aina tilavasta hallistamme, jonne kurvataan kätevästi Erottajalta.

Uudet tilamme sijaitsevat arkkitehti Theodor Höijerin 1890-luvulla suunnitteleman uusrenessanssitalon kauniilla sisäpihalla, köynnöskasvien peittämässä rakennuksessa. Tilat eivät ole vain esteettisesti houkuttelevia, vaan ne on myös suunniteltu ajatuksella.

”Olemme siirtyneet avokonttorista tiloihin, jotka mahdollistavat entistä paremmin niin keskittyneen työn, etäpalaverit kuin kuplivan yhdessäolonkin, jotta voimme tarjota lisäarvoa etätöihin tottuneille asiantuntijoillemme”, kuittaa tilankäytön suunnittelusta vastannut luova johtaja Reno Sifo, joka sai treenata tilassa pitkästä aikaa arkkitehdin taitojaan. Jokainen yksityiskohta, materiaalivalinta ja tilan järjestely heijastavat sitoutumistamme laatuun ja innovaatioon.

Projektipäälliköt Jenna Tiilimaa ja Nella Rahkonen pitivät huolta myös siitä, että olemme ottaneet huomioon kestävän kehityksen ja yhdenvertaisuuden periaatteet suunnittelussa ja valinneet materiaalit, jotka eivät vain näytä hyvältä, vaan myös tukevat ympäristöystävällisiä käytäntöjä. Tämä heijastaa sitoutumistamme paitsi korkealaatuiseen palveluun myös vastuulliseen liiketoimintaan.

Kutsumme asiakkaamme lämpimästi tutustumaan uusiin tiloihimme ja kokemaan itse, miten ne heijastavat sitä, keitä olemme ja mihin pyrimme. Toivomme, että jaatte yhtä suuren innostuksen ja ylpeyden kanssamme tästä uudesta luvusta tarinassamme. Tämä on tehty, jotta pystyisimme palvelemaan teitä paremmin.