LM Someco logo

Minna Valtari Viestintä nyt – trendit 2023 –seminaarissa 3.2.2023

Maailma ja viestinnän ala muuttuu vauhdilla juuri nyt. Kehityksen perässä pysyminen vaatiikin viestijältä paljon. Viesti ry:n uudessa Viestintä nyt – trendit 2023 -seminaarissa saat ajankohtaisimmat katsaukset kätevästi yhdessä aamupäivän kokoisessa paketissa.

Seminaarissa opit 

 • Viestinnän trendeistä 2023
  Jotta tiedät, mitkä asiat ovat pinnalla viestinnässä vuonna 2023 ja mihin kannattaa kiinnittää huomiota.
 • Megatrendeistä ja heikoista signaaleista
  Näiden ymmärtäminen auttaa sinua asemoimaan oman organisaation viestinnän suhteessa muuttuvaan maailmaan ja varautumaan tulevaisuuteen.
 • Vaikuttamisesta
  Kevään eduskuntavaalit ovat jo melkein ovella ja viestijällä on paljon ajankohtaista tiedettävää tulevasta vaalikeväästä ja sen jälkeisestä ajasta.
 • Vastuullisuusraportoinnista
  Vuoden 2023 alusta alkaen vastuullisuusraportointi on entistä säädellympää, mikä vaikuttaa myös viestijän työhön. Tässä seminaarissa selviää, mikä oikeastaan muuttuu ja miten se vaikuttaa viestintään. 
 • Sosiaalisen median trendeistä 2023
  Sosiaalinen media on viestijän yksi keskeisimmistä työympäristöistä, joten päivän päätteeksi kuulemme myös viimeisimmät sosiaalisen median trendit: mitkä ovat tällä hetkellä keskeisimmät kanavat ja miten tavoittaa parhaiten suomalaiset.

Miksi?

Maailmassa myllertää ja muutos on jatkuvaa – mukana pysyminen on entistä haastavampaa. Globaalit kriisit tulevat yhä lähemmäs. Samalla viestinnän määrä, tarve ja merkitys kasvavat.

Jotta viestijä osaa asemoida oman organisaationsa, sen henkilöstön ja sidosryhmät suhteessa valllitseviin muutoksiin, hänen on tärkeää olla kartalla siitä, mitä ympärillä tapahtuu.

Ohjelma

Viestinnän trendit 2023
Siina Repo, toiminnanjohtaja Viesti ry

Megatrendit ja heikot signaalit
Anna E. Wartiovaara – tulevaisuusviestijä, Sitra

Vaikuttajaviestinnän trendit 2023
Milja Henttonen – johtava asiantuntija, Miltton

Vastuullisuus nyt
Leo Stranius – CEO, Third Rock 

Sosiaalisen median trendit 2023 
Minna Valtari – Director, LM Someco

Aika

Seminaari järjestetään perjantaina 3.2.2023

 • Livetapahtuma klo 8.30–12.00
 • Striimi ja puheenvuorot 9.15–12.00

Paikka

Tapahtuma järjestetään hybridinä.

Tervetuloa mukaan etänä kotisohvaltasi tai paikan päälle Helsingin pääkirjasto Oodiin (Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki)!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen