LM Someco logo

Minna Valtari vieraana Tiedotusosasto-podcastissa

Tiedotusosasto on Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry:n oma podcast, jossa keskustellaan vaihtuvien vieraiden kanssa ajankohtaisista viestinnän ilmiöistä, trendeistä ja johtamisesta. Tiedotusosaston juontaa ja käsikirjoittaa Viestin toiminnanjohtaja ja YLEn entinen radioääni Siina Repo. Elokuussa julkaistussa podcastissa Siina Repo haastatteli LM Somecon johtaja Minna Valtaria X:stä eli entisestä Twitteristä.

Twitter on aiheuttanut kohua, kun se muutti kesällä nimensä X:ksi. Twitterin omistaja Elon Musk on saanut paljon kritiikkiä impulsiivisista muutoksistaan kanavaan ja keskustelun henkeäkin on arvosteltu jo pitkään. Samalla muut sosiaalisen median kanavat ovat tehneet nousuaan esimerkiksi poliitikkojen ja vaikuttajien piirissä.

Minna Valtari

Mitä organisaatioiden ja viestintää tekevien kannattaa tästä kaikesta ajatella? Vieläkö Twitterissä – eli X:ssä on järkevää olla ja mikä on sen tulevaisuus? Tuleeko Metan Threads vielä Suomeen ja päihittääkö se lopulta Twitterin? Missä muissa kanavissa viestijän kannattaa nyt olla ja mitä pitäisi ajatella somen tietoturvallisuudesta?