LM Someco logo

Mainostoimisto LM Somecolle vuosi 2021 oli menestyksekäs

Vuosi 2021 oli mainostoimisto LM Somecolle menestyksekäs, ja kasvaneelle tiimille jaettiin 10 prosenttia tilikauden tuloksesta. Palvelualueista eniten kasvoi digimedian ostaminen.

LM Somecolla on käytössä henkilöstön kannustinjärjestelmä, jonka perusteella jaettiin vuosibonuksena kaikkien työntekijöiden kesken 10 prosenttia tilikauden tuloksesta.

“Ilman LM Somecolaisten rautaista osaamista, luovaa uudistumiskykyä, yhdessä tekemisen asennetta sekä asiakkaidemme luottamusta ja uskoa tulevaisuuteen emme olisi tässä tilanteessa,” kiittää toimitusjohtaja Sam Hansén.

Mainostoimisto LM Someco on rekrytoinut viimeisen vuoden aikana 12 osaajaa.

“Erilaisten osaajien liittyminen tiimiin on tärkeää. Brändinrakennuksen mahdollisuudet ovat yhä moninaisemmat, ja strategianamme on tarjota asiakkaalle 360°-palvelupaletti. Jokainen pienikin teko rakentaa brändiä, joiden tekemisiä ja sanomisia arvioidaan jatkuvasti, Hansén toteaa.

LM Someco on suunnitelmallisesti panostanut digimediasuunnitteluosaamisen parantamiseen muun muassa rekrytoimalla.

“Vuoden 2021 aikana näimme entistä selkeämmin asiakkaiden kaipaavan kumppania, joka pystyy laaja-alaisesti tarjoamaan digitaalisen markkinoinnin osaamista. Asiakkaamme arvostavat sitä, että sisällöt ja mediastrategia suunnitellaan ja ostetaan sekä tuloksista opitaan yhtenäisessä tiimissä, jossa tietoa ja osaamista jaetaan saumattomasti.”

Tästä todistaa liikevaihdon kasvussa näkyvä digitaalisen median ostaminen.

Kahden toimiston yhdistymisen jälkeen LM Somecon strategiana on ollut tukea asiakasta kaikissa brändikokemusta rakentavissa kohtaamispisteissä.

“Iloksemme voimme todeta, että asiakkaamme arvostavat laaja-alaista osaamistamme. Meillä on erittäin pitkiä asiakassuhteita. Uusia kokonaisvaltaisia asiakkaitamme ovat mm. Auratum, Eckes-Granini ja Visit Naantali”, Hansén sanoo.

Muita LM Somecon asiakkaita ovat mm. Orkla Suomi, Toyota, Raisio, Metso Outotec, Suomalaisen työn liitto ja Ulkoasianministeriö.

Lisätietoa:

Sam Hansén
Toimitusjohtaja
LM Someco Oy
sam.hansen@lmsomeco.fi
050 052 8073

LM Someco on yli 60 hengen mainostoimisto, jonka työtä on saattaa yhteen markkinoinnin, viestinnän ja teknologian mahdollisuudet ja saada ihmiset rakastamaan asiakkaidensa brändejä.

Voit lukea lisää Markkinointiuutisten artikkelista!