LM Someco logo

Kasvatamme viestintäliiketoimintaa Kristiina Salon johdolla

Brändimarkkinointiin erikoistunut LM Someco lähtee rakentamaan viestintäliiketoimintaansa entistä määrätietoisemmin, kun johtava viestinnän asiantuntija Kristiina Salo siirtyy takaisin LM Somecolle vastaamaan yrityksen viestintäosaamisesta. Yritys odottaa viestinnän myynnin kasvua jo tälle vuodelle.

LM Somecon liiketoiminta on jatkanut kasvuaan toimialan haasteista huolimatta myös tänä vuonna. Vuonna 2022 LM Somecon liikevaihto oli 6,9 miljoonaa ja liikevoittoprosentti 12 prosenttia. Tässä kiinnostavassa tilanteessa johtava viestinnän asiantuntija Kristiina Salo siirtyy takaisin intohimonsa pariin, viestinnän kehittämiseen osana brändikokemusta. Salo on aikaisemmin toiminut Ellun Kanoilla asiakkuusjohtajana ja johtavana digitaalisen viestinnän asiantuntijana.

Salolle muutos tarkoittaa paluuta juurille, oman unelmatyön pariin, jo tuttuun firmaan.

– Uusi rooli on syväsukellus siihen mitä olen jo aikaisemmin tehnyt. Meillä on paljon viestinnän asiantuntijoita ja osaamista. Nyt se osaaminen pitää valjastaa asiakkaidemme käyttöön entistä paremmin. Viestintä ei ole mikään erillinen palikka vaan vaikuttava viestintä on jokaisen organisaation elinehto. Yhtenäinen brändikokemus varmistetaan viestinnän keinoin. Jatkossa pystymme palvelemaan asiakkaitamme yhden luukun taktiikalla entistä paremminKristiina Salo sanoo. 

Yrityksen kasvu on ollut myös tänä vuonna nousujohteista ja vuoden aikana yhteistyö on aloitettu usean uuden asiakkaan kanssa.

– Strateginen viestinnän suunnittelu ja viestinnällisten toimenpiteiden merkitys on kasvussa osana organisaatioiden brändinrakennusta. Haluamme varmistaa, että viestinnän mahdollisuudet ja monipuolinen vuorovaikutus eri sidosryhmien välillä on osa asiakkaidemme brändisuunnittelua ja toteutusta, LM Somecon toimitusjohtaja Sam Hansén kertoo.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Kristiina Salo, Communications Lead, LM Someco, 050 444 7499, kristiina.salo@lmsomeco.fi

Sam Hansén, CEO, LM Someco, 050 444 7499, sam.hansen@lmsomeco.fi

LM Someco tarjoaa strategista luovaa suunnittelua, ilmiöitä rakentavaa viestintää, teknologista ymmärrystä ja syvällistä sosiaalisen median osaamista saman katon alta. Yhdistämällä markkinoinnin, viestinnän ja teknologian LM Someco mahdollistaa tehokkaamman viestien muutosvoiman asiakkailleen. Luomme vaikuttavien kosketuspisteiden ketjuja, joissa brändistä johdetaan tavoitteellisia, tunteita herättäviä ja toimintaan johtavia tarinoita. Vain yhtenäiset ja merkitykselliset viestit luovat vaikuttavia kokemuksia.