LM Someco logo

Hyvien valintojen viikko

LM Somecolla on kotimaisuudesta kertova Avainlippu, minkä lisäksi teemme aina mahdollisimman vastuullisia ja paikallisia hankintoja. Suomessa monipuolisesti toimivien ja työllistävien firmojen valitseminen on pieni teko, jolla on iso vaikutus. Siksi olemme mukana myös Suomalaisen työn liiton järjestämässä Hyvien valintojen viikossa.

Hyvien valintojen viikko 29.4.–5.5. on kampanja, jossa kuluttajia muistutetaan suomalaisen työn valinnan vaikutuksista. Avainlippua sekä Design from Finland ja Yhteiskunnallinen Yritys -merkkiä kantavat yritykset kertovat, miksi juuri heidän tuotteensa tai palvelunsa on hyvä valinta niin yhteiskunnan, yrityksen kuin yksittäisen suomalaisenkin kannalta. 

Vapun ympärillä vietettävä Hyvien valintojen viikko on otollinen ajankohta suomalaisille miettiä omia kulutusvalintojaan. Aina ei tarvitse ostaa, mutta kun ostat, osta kotimaista. Tämä on vastuullinen valinta. Aina kun valitset kotimaista, rakennat kestävämpää tulevaisuutta meille kaikille. Jokainen valinta palautuu yhteiskunnalle luoden hyvinvointia. Valitsemalla kotimaista tuet suomalaista työtä, innovaatioita, työllistymistä ja taloutta. 

LM Someco on myös Suomalaisen työn liiton jäsenyritys.