LM Someco logo

40-vuotias LM Someco tasaisen kasvun tiellä

Viisi vuotta yhdistymisen jälkeen LM Someco jatkaa vakaan kasvun uralla. Yritys jatkoi orgaanista kasvua myyntikatteen kasvaessa 2,6 prosenttia. Tänäkin vuonna tiimille jaettiin vuosibonuksena 10 prosenttia tilikauden tuloksesta.

Vuonna 2023 LM Somecon liikevaihto oli 7,00 miljoonaa euroa ja myyntikate 5,25 miljoonaa euroa. Liikevoittoa tilikaudella kertyi 677 000 euroa, ja liikevoittoprosentti oli 13 prosenttia. Yritys työllisti vuoden lopussa 62 henkilöä. Parhaillaankin LM Someco rekrytoi, sillä kasvu kaipaa tuekseen myös uusia osaajia. Kevään mittaan ollaan avaamassa lisää positioita.

LM Somecon juuret ovat vuonna 1984 perustetussa mainostoimistossa, joten nyt yritys viettää 40-vuotisjuhlaansa.

”Kovin moni alan toimisto ei ole pärjännyt jatkuvan muutoksen keskellä näin montaa vuosikymmentä. Olemmekin ylpeitä siitä, että yrityksemme on vuosien varrella onnistunut panostamaan osaamisen kehitykseen ja asiakkaamme ovat luottaneet kykyymme ennustaa tulevaisuudessa tarvittavia kykyjä ja taitoja,” toimitusjohtaja Sam Hansén sanoo.

Lahtinen & Mantere ja Someco Oy yhdistyivät viisi vuotta sitten LM Somecoksi, mikä mahdollisti yhä kantavan strategian.

“Olemme luova kumppani, jolta asiakas saa kokonaisvaltaista markkinointiviestinnän osaamista. Työtämme on kasvattaa asiakkaidemme kannattavaa liiketoimintaa yhdistämällä markkinoinnin, viestinnän ja teknologian tarjoamat mahdollisuudet,” Hansén lisää. Osa LM Somecon strategiaa onkin huolehtia asiakkaiden teknologisesta osaamisesta mitä tulee markkinointiviestintään.

”Digitaalisuuden ja tekoälyn aikana kuluttajakäytöksen ja teknologian muutosvauhti ei varmastikaan tule hidastumaan, joten meille on tärkeää panostaa oman tiimin mahdollisuuksiin kasvaa, kehittyä ja oppia uutta.”

LM Someco on panostanut vahvasti mm. oman henkilöstön tekoälyosaamiseen. Tätä osaamista jaetaan Tekoälyn hermolla -koulutusohjelmassa, joka on suunnattu markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijoille.

Syksyllä 2023 LM Somecon Helsingin-toimisto muutti keskelle kaupunkia Eteläesplanadin ja Erottajan kulmaan. Uudet tilat sijaitsevat yli satavuotiaan uusrenessanssitalon kauniilla sisäpihalla, köynnöskasvien peittämässä rakennuksessa. Tilat eivät ole vain esteettisesti houkuttelevia, vaan ne on myös suunniteltu ajatuksella.

“Avokonttorista siirryttiin tiloihin, jotka mahdollistavat entistä paremmin niin keskittyneen työn, etäpalaverit kuin kuplivan yhdessäolonkin. Näin voimme tarjota lisäarvoa etätöihin tottuneille asiantuntijoillemme”, Hansén sanoo.

Lisätiedot:

Sam Hansén
Toimitusjohtaja
LM Someco Oy
sam.hansen@lmsomeco.fi
050 052 8073