LM Someco logo

Katja Mikkola

Strategist, Account Manager

Katja Mikkola täällä moi, olen LM Somecon kenties eniten listoista ja exceleistä innostuva strategi sekä LM Somecon pubivisan voittaja vuosimallia 2022.

Asiakkuuspäällikkönä ja strategina LM Somecolla kehitän asiakkaidemme sisältömarkkinointia ja läsnäoloa niin sosiaalisessa mediassa kuin muissa kanavissa. Työpöytäni täyttyy milloin mistäkin ja näin on paras. Erityisesti innostun sisältöstrategioiden luomisesta, konseptisuunnittelusta ja punaisen langan vetämisestä ideakokonaisuuksien ylle.

Minulla on lähes 10 vuoden ajalta kokemusta erilaisten toimialojen markkinointiviestinnän parissa työskentelystä, aina kaikille tutuista elintarvikebrändeistä rajatumpia kohderyhmiä kiinnostaviin B2B-yrityksiin. Nautin työni monipuolisuudesta ja siitä, että kaikki asiakastyön palaset tukevat toisiaan. Taustani on mediatutkimuksessa ja koulutukseltani olen filosofian maisteri.

Tuntuu hyvältä, kun huomaan, että voin omilla ideoillani, näkemykselläni ja tiedoilla auttaa muita, oli kyseessä sitten asiakkaat tai omat työkaverit. Rakastan luovaa ideointia yhdessä – sekä tietysti itsenäistä ideoiden excel-perkuuta.

Vapaa-ajalla minut löytää varmimmin leffateatterista, metsästä tai kuntosalilta. Tai sitten ihan vaan kotoa lukemassa kirjaa tai järjestelemässä maustepurkkeja aakkosjärjestykseen.

Markkinoinnin ja viestinnän maailma elää jatkuvasta muutoksesta. Hyvät ideat ja viestit eivät happane, mutta tavat, joilla ne välitetään, muuttuvat. Siksi on mahtava olla töissä talossa, jossa yhdessä kehittyminen on etusijalla.

LM Somecolla parasta on täällä töissä olevat ihmiset. Hämmästyn joka päivä siitä, mitä kaikkea ympärilläni osataan ja tiedetään. Apua ja vastauksia saa aina, kun niille on tarve.

Työkaverin sanoin:

“Todella sympaattinen ihminen, upea keskustelija, älykäs ja erinomainen kouluttaja, luova ammattilainen. I-ha-na.”