LM Someco logo

Anne Halonen

Communications Consultant, Copywriter

Olen Anne Halonen, monen liemen kautta copywriteriksi haudutettu kielenkäytön ammattilainen.
Teen töitä niin kuluttajabrändien kuin B2B-organisaatioiden kanssa, mutta kaikkea tekemistäni yhdistää tarinankerronta. Työni suola ja sokeri on sukeltaa syvälle asiakkaan tekemiseen ja löytää sieltä kiteytys, joka tuo heidän parhaat puolensa esiin kiinnostavalla ja helposti lähestyttävällä tavalla.

En syntynyt suoraan mainosalalle. Olen toiminut aiemmin tv-sarjojen kääntäjänä ja reality-käsikirjoittajana. Suurin ammatillinen saavutukseni on ollut parhaan käsikirjoittajan Venla-ehdokkuus vuonna 2021. Onnekkaan sattuman kautta päädyin kuitenkin luovaan toimistoon – työhön, jossa saan toteuttaa intohimoani kieleen, ideointiin ja oivalluksiin.

Parasta LM Somecolla on se, että ympärillä on aina äärettömän osaava tiimi, jonka kanssa ajatuksia ja konsepteja saa sparrailla. Parhaat ideat syntyvät, kun lyödään luovat päät yhteen. Sytyn hyvistä keskusteluista ja hyvästä kahvista, ja onnekseni niitä molempia saa tankkailla toimistolla mielin määrin.

Alati muuttuvassa mediaympäristössä työskentely pitää sopivasti varpaillaan ja vaatii jatkuvaa ammatillista kehittymistä. Mitäpä muuta ikuinen opiskelija voisi työelämältään toivoa? Tekoälyn ja uusien somealustojen vallatessa alaa haluan kuitenkin pitää fokuksen asian ytimessä: vaikka kanavat ja teknologia muuttuvat, viestien vastaanottaja on silti ihminen.

Työkaverin sanoin:

Aurinkoinen Anne, joka aina ensimmäisenä muistaa kysyä: ”mitä kuuluu?” Keksii hetkessä miten idea sanallistetaan sulavaksi tekstiksi.