LM Someco logo

Kriisiviestintä sosiaalisessa mediassa

11.04.2024 09:00 – 12:00

Tässä webinaarikoulutuksessa perehdytään sosiaalisen median kohuihin ja kriisiviestintään. Koulutuksen tavoitteena on lisätä ymmärrystä siitä, mitä sosiaalisen median kohut ovat ja miten ja miksi ne syntyvät. Koulutus tarjoaa vinkkejä, varmuutta ja työkaluja kohun keskellä toimimiseen sekä opastusta ennakoivaan maineen rakentamiseen ja vaativiin viestintätilanteisiin varautumiseen.

Ohjelmassa

  • Mikä on sosiaalisen median kohu tai kriisi ja miten se syntyy?
  • Miten varautua kohuun tai kriisiin ennalta?
  • Miten toimia myrskyn silmässä?

Valmentajat

Suvi Salminen
Communications Consultant, Account Manager
suvi.salminen@lmsomeco.fi
+358 50 414 5990

Suvi Salminen on monipuolinen viestinnän ja sosiaalisen median asiantuntija, joka kouluttaa inhimillisen inspiroivalla ja empaattisella otteella niin organisaatioita kuin asiantuntijoitakin osaajien lähtötasosta riippumatta. Kouluttajana Suvi on saanut kiitosta erityisesti selkeästä, rauhallisesta ja osallistavasta otteestaan sekä etä- että läsnäkoulutuksissa.

Erityisen lähellä Suvin sydäntä ovat inhimillisen työelämän ja työnantajabrändin rakentaminen sekä viestintä kriiseissä ja kohuissa, joista Suvilla on aiemmalta työuraltaan laajaa kokemusta sekä yrityksen viestintävastaavan että konsultin roolissa. Myös suunnitelmallinen sisältöjen tuotanto ja muut sosiaalisen median peruskoulutukset ovat Suville tuttuja teemoja.

Kouluttajana Suvia motivoi erityisesti osallistujien oivalluttaminen ja konkreettisten vinkkien tarjoaminen arkisen työn tueksi.


Kriisiviestintä sosiaalisessa mediassa

350 €+ alv. 24 %
Ilmoittaudu mukaan