Google-näkyvyyden ja -optimoinnin koulutus

10.10.2023 09:00 - 12:00

Google on hakukoneiden kiistaton kuningas. Yhä useampi turvautuu Googlen viisauteen tilanteessa kuin tilanteessa. Google onkin kuin asiakkaiden aarrekammio, sillä ihmiset etsivät tietoa, palveluita tai tuotteita ja ovat valmiina vastaanottamaan viestejä. Mutta miten saada oman organisaation verkkosivut ja sisällöt tietoa etsivien silmien eteen?

Tämän koulutuksen aikana opit, miten saat oman organisaatiosi näkyväksi Googlen hakukonetuloksissa. Paneudumme hakukonenäkyvyyden lisäämiseen käytännönläheisesti, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta aiheista. Koulutuksessa saat konkreettisia vinkkejä ja käymme läpi niin ilmaisia kuin maksullisiakin työkaluja helpottamaan työtäsi. Teemme koulutuksen aikana harjoituksia, joten varmistathan, että sinulla on pääsy oman organisaatiosi Google Analytics -tilille ennen koulutuksen alkua.


Ohjelmassa

·      Orgaaninen hakukonenäkyvyys
·      Miten hakukone toimii?
·      Avainsanatutkimus ja avainsanatyökalujen käyttö
·      Mitkä asiat vaikuttavat orgaaniseen hakukonenäkyvyyteen?
·      Verkkosisältöjen kehittäminen ja optimointi

Ilmoittaudu mukaan!

Osallistumismaksu
350 €
+ alv. 24%

Ilmoittaudu 10.10.2023 mennessä!

Ilmoittautuminen

Minimiosallistujamäärä 5 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 vuorokautta ennen koulutusta.

Valmentajat

Google-näkyvyyden ja -optimoinnin koulutus

350 € + alv. 24% Ilmoittaudu mukaan