Valmennus

Asiakaskäyttäytymisen ja markkinointiviestinnän jatkuva murros kirittää kehittämään osaamista.

Valmennamme markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia, johtoa ja asiantuntijoita omaksumaan sekä viestinnällisiä valmiuksia että markkinointiviestinnän täsmätaitoja.

Valmentajamme ovat LM Somecon asiantuntijoita, jotka työskentelevät koulutusaiheiden parissa päivittäin. Heillä on aina viimeisin tieto ja useilta eri toimialoilta hankittua näkemystä. Lisäksi hyödynnämme moderneja oppimisympäristöjä ja työkaluja. Toteutamme onnistuneita valmennuskokonaisuuksia myös webinaari- ja etätoteutuksina.


Webinaarit 2021

Tänä poikkeuksellisena aikana LM Someco suosii etätyöskentelyä ja järjestää tapaamiset, työpajat ja valmennukset toistaiseksi pääosin etäyhteyksin. Toteutamme sekä webinaareja, joihin voit ilmoittautua mukaan, että organisaatiokohtaisesti räätälöityjä toteutuksia.

Toteutamme vuonna 2021 kahta webinaarisarjaa: #Digiviestijä-webinaarisarja ja #SomenHermolla-webinaarit. Molemmissa on kymmeniä osallistujia niin yrityksistä, julkishallinnosta kuin järjestöistä.

Räätälöidyt valmennukset

Räätälöidyt valmennuskokonaisuudet suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin valmennuksen sisällöt tukevat sekä yrityksen strategiaa että yhtenäisen brändikokemuksen rakentumista. Selvitämme aina valmennuksen tavoitteet, valmennettavien lähtötason ja täsmätarpeet. Asiantuntijavalmennuksissa keskitymme aina motivaation synnyttämiseen ja ylläpitämiseen.


Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän valmennukset

Valmennamme niin digitaalisen markkinoinnin strategista suunnittelua, suunnitelmallista sisällöntuotantoa, verkkoviestinnän mittaamista, työnantajakuvan kehittämistä kuin maksetun mainonnan strategista suunnittelua. Pureudumme markkinoinnin murrokseen, sisältöjen rooliin ostoprosessissa ja markkinoinnin automaatioon.

Avoimen viestintäkulttuurin rakentaminen, työntekijälähettilyys ja asiantuntijavalmennukset

Onko sinun organisaatiosi jo ottanut dialogiloikan? Nykymaailman sirpaloitunut mediaympäristö sekä mahdollistaa asiakkaan kohtaamisen uudella tavalla että haastaa henkilöstöä toimimaan organisaation kasvoina ulkomaailmaan.

Valmennusten tavoitteena on innostaa ja aktivoida johtoa ja asiantuntijoita hyödyntämään sosiaalista mediaa oman työnsä ja asiantuntijaroolinsa kehittämisen tukena.

Valmennuksissa motivoidaan, nähdään toimivia esimerkkejä sekä opitaan kanavien käyttöä ja toimintalogiikkaa käytännön harjoitusten avulla.

Sosiaalisen median valmennukset

Valmennamme Facebookin, Instagramin, LinkedInin, YouTuben ja Twitterin käyttöä markkinoinnissa ja viestinnässä. Aloitamme perusteista ja etenemme syvälle kanavakohtaisen osaamisen kehittämiseen. Toteutamme räätälöityjä valmennuksia sosiaalisen median mainonnan suunnittelusta ja ostamisesta.

Hakukoneoptimoinnin ja Google-mainonnan valmennukset

Valmennamme hyödyntämään Google Analyticsiä paitsi koko verkkopalvelun, myös sisällön kehittämisessä. Autamme saavuttamaan Google-mainonnalla näkyvyyttä verkossa.

Keynote-puheenvuorot

Herättelemme organisaatiosi tai tapahtumasi yleisöä markkinointiviestinnän muutokseen ja digitaalisiin mahdollisuuksiin. Kokeneet puhujamme räätälöivät puheenvuoron sisällön tilaisuutesi tarpeeseen.

Kerro meille haasteesi, luodaan yhdessä ratkaisu!

Tilaa Loveletter-uutiskirjeemme

Emme täytä sähköpostiasi, vaan lähetämme max. 1 kirjeen kuukaudessa