Sosiaalisen median mainonta

Sosiaalisen median mainonta tarjoaa mahdollisuuden niin brändinrakennukseen kuin tehokkaisiin taktisiin toimenpiteisiin.

Sosiaalinen media on kanava pitkäjänteiseen brändin rakentamiseen. Sosiaalisen median mainonnan avulla kohderyhmäsi tutustuu palveluusi tai tuotteeseesi ja saat rakennettua kiinnostusta sitä kohtaan. Tutkimusten mukaan brändit, jotka ymmärtävät Facebookin ja Instagramin kontekstin ja osaavat luoda sen mukaista, samalla brändin yhtenäistä tarinaa tukevaa sisältöä, saavat parhaiten vaikutuksia funnelin yläpäässä eli esim. brändin tunnettuudessa ja huomioarvossa. Sosiaalisen median mainonta lisää mahdollisuuden näkyvyyden kasvattamiseen kohdennetusti juuri tavoittelemallesi yleisölle.

Olemme Facebookin ja Googlen kumppanitoimisto ja mainonnan asiantuntijamme ovat kouluttautuneet sosiaalisen median mainontaan. Suunnittelemme sinulle mainontaa joko jatkuvana yhteistyönä tai voimme toki aloittaa yhteistyön myös kampanjaluonteisesti. Olemme aina #SomenHermolla ja autamme niin kuluttajabrändejä luomaan brändin tunnettuutta Facebookissa ja Instagramissa kuin tuemme lukuisia B2B-yrityksiä, niin Suomessa kuin globaalisti toimivia, ja pidämme huolen, että heidän sisältömarkkinointinsa toimii ja juuri oikea yleisöt löytää sisältöjen luokse kustannustehokkaalla hinnalla.

Jokainen meistä vastaanottaa päivittäin valtavan määrän viestejä niin brändeiltä kuin omilta verkostoiltamme. Ne ohikiitävät hetket, jolloin brändi huomataan, tulee käyttää taitavasti – yhtenäistä tarinaa rakentaen. Vastaanottaja hämmentyy, jos viestin sisältö muuttuu kesken kaiken, kanavasta toiseen. Jos tavoittelemme sosiaalisessa mediassa vain lyhyen aikavälin tuloksia, emmekä panosta brändin tunnettuuteen ja funnelin yläpään tuloksiin, unohdamme perustavanlaatuisen osan markkinoinnin ytimestä.

Sosiaalisen median mainontaa voi hyödyntää kanavakohtaisesti räätälöityinä kampanjoin aina tuotelanseerauksista tapahtumamarkkinointiin, mutta toisaalta parhaan jatkuvan hyödyn tuo näkyvyyden rakentaminen säännöllisellä mainonnalla ja liikenteen ohjaaminen verkkosivujen sisältöjen pariin. Me LM Somecolla ostamme mediatilaa kaikissa sosiaalisen median kanavissa sekä Googlessa. Olemme sertifioitu Google-mainonnan kumppanitoimisto. Hyödynnämme mainonnan ostamisen automatisointia tarkoituksenmukaisesti eli ostoja toteutetaan osin manuaalisesti, osin automaattisesti ennalta rakennettujen sääntöjen pohjalta.

Sosiaalisen median mainonta ulkoistettuna

  • Facebook-mainonta
  • Instagram-mainonta
  • LinkedIn-mainonta
  • Twitter-mainonta
  • Google-mainonta
  • YouTube-mainonta

Olemme luotettava ja luova kumppani mainonnan ulkoistamiseen. Ostamme mainontaa Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä ja Twitterissä tuloksellisesti ja mainonnan automaatiota hyödyntäen joko jatkuvana yhteistyönä tai kampanjoittain. Luomme luovia sosiaalisen median kampanjaideoita ja toteutamme kampanjat tuloksekkaasti.

Sosiaalisen median mainonnan valmennukset

Toteutamme räätälöityjä valmennuksia sosiaalisen median mainonnan suunnittelusta ja ostamisesta. Voit myös kartoittaa ostetun näkyvyyden osaamistasi verkossa avoimissa koulutuksissamme. Digimainostajan koulutusohjelma tukee sinua kehittymään niin sosiaalisen median kuin Google-mainonnan osaajana.

Lataa opas vaikuttavaan sosiaalisen median mainontaan