Instagram-linkit

Haemme sinua, digimainonnan ja/tai -analytiikan osaaja

Kasvu kaipaa tuekseen myös uusia osaajia. Siksi etsimme digimarkkinoinnin asiantuntijaa suunnittelemaan ja toteuttamaan digitaalista mainontaa ja analytiikkaratkaisuja asiakkaillemme.

Eloa markkinointiin, väriä mielikuvaan

Suomalainen sisustustalo Vallila kaipasi apuamme kampanjoidensa markkinointiin ja niiden hyödyntämiseen brändimielikuvan rakentajana. Yhteistyömme myötä valokeilaan ovat päässeet Vallilan rohkeat kuosit ja niiden suunnittelijat sekä laaja valikoima.

Sosiaalisen median tietoturvan auditointi ja ohjeistus

”Auditoinnin jälkeen ymmärrämme paremmin Metan taustajärjestelmiä ja ylläpitäjät osaavat auttaa organisaatiomme muita käyttäjiä entistä paremmin. Parasta on kuitenkin auditoinnin mukanaan tuoma mielenrauha: nyt voin luottaa siihen, että Business Manager ja Metan tilimme ovat suojattu niin hyvin kuin mahdollista”, kommentoi sosiaalisen median erityisasiantuntija Anna-Maria Pasanen.

Brändi 365 -logo

Brändi 365°-webinaarisarja avaa modernin brändinrakennuksen keinovalikoiman, joka on nyt laajempi kuin koskaan aiemmin.

Jos et ehtinyt osallistua webinaarisarjaan aiemmin, niin ei hätää: voit nyt katsoa webinaaritallenteet sinulle sopivana hetkenä!

Sosiaalisen median trendikatsaus 2023

Olemme koonneet trendikatsauksen, jonka avulla voit tehdä alkavasta vuodesta entistäkin paremman sosiaalisen median läsnäolollesi.

#TeamLMSomeco: Millaista tulevaisuutta sinä haluaisit luoda?