Instagram-linkit

Kauppalehti 27.4.2021:

Fuusio juuri ennen koronaa siivitti LM Somecoa poikkeusvuonna: ”Meillä on paljon ihmisiä, jotka eivät ole koskaan nähneetkään toisiaan kasvokkain”

Juuri ennen koronaa fuusioituneet Lahtinen & Mantere ja Someco tekivät ensimmäisenä vuonnaan hyvän tuloksen.

Mainostoimisto Lahtinen & Mantere ja sosiaalisen median sisältömarkkinointiin erikoistunut Someco yhdistyivät LM Somecoksi toukokuussa 2019.

“Vuosi 2020 oli ensimmäinen vuotemme yhtenä yrityksenä. Tavoitteenamme oli oppia ja kehittyä yhdessä sekä todentaa yhdistymisen positiivinen vaikutus. Poikkeusajoista huolimatta vuosi oli menestyksekäs ja rekrytoimme useita uusia osaajia,” toteaa toimitusjohtaja Sam Hansén.

Yhdistymisessä henkilöstö kasvoi 50:een, L&M:n henkilöstöä oli 30 ja Somecon 20. Nyt yrityksen henkilöstömäärä on noussut 59:ään.

Brändi 365°-webinaari: Pakkausdesign

Seuraava webinaari toteutetaan 15.2. klo 9.-9.50.

Tämä webinaarisarja avaa modernin brändinrakennuksen keinovalikoiman, joka on nyt laajempi kuin koskaan aiemmin. LM Somecon asiantuntijat keskustelevat eri teemojen kautta siitä, miten pirstaleisessa mediakentässä luodaan kokonaisvaltaisia brändikokemuksia vuoden jokaisena päivänä. Seuraavalla kerralla Brändi 365°-webinaarissa keskustellaan jälleen brändäyksestä hyödyntäen yhtä oman median vanhimpia kanavia: pakkausta. 

Pakkausdesign on hämmästyttävän tehokas myynninedistäjä ja tehostaja, huomionherättäjä, tunteiden herättäjä ja muistijäljen rakentaja. Se ei koskaan nuku, sen kustannukset ovat melkolailla vakiot ja investointina se on lähes pakollinen. Pakkaus suojaa tuotetta ja brändiä, luo sille persoonallisuutta, omintakeisuutta, arvokkuuttakin. Se on usein jopa ainoa kontaktipiste tuotteen valmistajan ja sitä ostavan ihmisen välillä, eli se voi olla ainoa tapa välittää tuotelupauksia, ominaisuuksia, bränditarinaa ihmisaivojen syövereihin. Brändin pakkauksen neljästä ikuisesta trendistä tulevat keskustelemaan LM Somecon suunnittelujohtaja Tuukka Mujo ja asiakasjohtaja, strategi Janne Pöyhönen.

Valmennukset

#TeamLMSomeco

Lataa trendikatsaus: Sosiaalinen media Suomessa 2021

Kerro meille haasteesi, luodaan yhdessä ratkaisu!

Tilaa Loveletter-uutiskirjeemme

Emme täytä sähköpostiasi, vaan lähetämme max. 1 kirjeen kuukaudessa